A Jóképű srácok mellett csak jól öltözött, plázába járós lányok vannak?
Ahha engem még az átlagos lányok is elutasítanak pedig jóképű vagyok, jól öltözködöm és még kocsim is van.
18/F
Tudod eléggé depressziós és önbizalomhiányos vagyok.
De tényleg jóképű, ezt sokan megmondták már.
Egy jóképű srác miért ne szexi csajjal akarna ismerkedni...
És te meg miért vagy ilyen felszínes, hogy csak a jóképű srácok vonzanak ennyi erővel. Érdekes, hogy az bosszant, hogy egy jó pasi a jó csajokra hajt, de azt nem veszed észre, hogy neked is baromi fontos a külső...Nekik miért ne lehetne ??
elsőre valóban így látszik,de belegondolsz van munkájuk mögötte és rajtuk is van hiba.valszeg ez mind másokból él,de magának se vallja be és titkolják.
ráadásul azok a ruhák nagy része futtatott gagyi.
FTV-n sehol sincsenek.talán michael kors,massimo dutti,desigual.majmok meg azt hiszik hű de menők. :)
lányok el vannak varázsolva,még a legcsövesebb is,ezt tette velük a piac.aztán meg sírnak hogy kuuvának tartják őket.el ne higgye senki hogy zavarja őket.csak színjáték.
ja és ez már inkább ismerkedéshez tartozik,de volt erről itt szó.
sok átlagos csajt ismerek és a legnagyobb bunkó gyökerek a
világon ráadásul még igénytelenek is.ezeket én már semmibe sem nézem.
ja nem tom hanyadik írta hogy nem ott éli le az életét.
de igen ott élik le.van egy 25 éves csaj ismerősöm és ő pl. hülyének nézett hogy én gyerekkoromban nem plázába nőttem fel,tök extrém volt neki.mert akkor még nem volt csak 1 miskolcon.akkor még az emberek akkor jártak boltba ha venni akartak valamit,nem lődörögni.
sok idősebbnek mai napig egy procedúra egy nadrág vagy cipő megvétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!