Csajozás barátnő mellett?
Tavaly nyáron volt az unokatesóm esküvője. A vendégek nagy részét nem ismertem, mivel elég nagy köztünk a korkülönbség (én akkor 19 ő 33).
Szinte mindenki a párjával jött, én szólóban. Vagyis, a szüleimmel.
Az egyik srácnak lehet, tetszettem, vagy csak barátkozni akart, de egész este velem volt elfoglalva, pedig ott volt a barátnője. Ekkor láttuk egymást életünkben először. Meglátott, és onnantól kezdve egész este engem keresett. Egyszer mentem ki a folyosóra, ő meg bent hülyéskedett a többiekkel, erre hátulról megfogta a kezem, és visszahúzott a terembe, hogy szeretné, ha táncolnék vele. A barátnője azt hittem, megöl a tekintetével.
Egész idő alatt ki-be sétálgatott a teremben, hogy "véletlenül" egymásba botoljunk. Közben én is ugyanezt csináltam, csak hogy megtudjam végre, mit szeretne tőlem.
Végül én kint maradtam a folyosón az erkélyen. Később ő is kijött valami haverjával iszogatni. A srác nagyban magyarázott neki, ő meg engem bámult. Egyszer kiment, és amikor visszajött, oda akart jönni hozzám, majdnem meg is szólított, de egy méterre tőlem meggondolta magát, mosolygott egyet, és bement.
Reggel mentünk haza kocsival. Amikor az ismerősöktől köszöntem el, akkor is majdnem megszólított egyszer, és mikor beültem a kocsiba, még sokáig bámult.
Miért?
Én 19 voltam (de kb 16nak nézek ki, és semmit se tudott rólam), ő meg úgy 27 és 35 között valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!