Van egy fiú aki tetszik és sokszor észreveszem, hogy engem néz. Egyre többet beszélgetünk, de nem tudom hogyan kerülhetnénk közelebb egymáshoz. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 19:48
12/19 A kérdező kommentje:
hát reggel amint megérkeztek elkezdtünk beszélgetni,meg hülyéskedni és segített is:) meg van olyan fura szokása hogy odajön,megáll mellettem és nézi mit csinálok,aztán elmegy:D és azt nem értem, hogy ha ott van a legjobb barátja,akkor zárkózottabb velem szemben, ez normális?
2014. okt. 13. 18:32
13/19 anonim válasza:
Miben segített, ami olyan jól esett neked? :D Szerintem normális, én is szoktam olyat csinálni hogy megállok valaki mellett, megnézem hogy mit csinál, és továbbmegyek:D
14/19 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy zárkózottabb?
15/19 A kérdező kommentje:
hát más stílusban beszél velem és sokkal kevesebbet
2014. okt. 14. 18:11
17/19 A kérdező kommentje:
csak a szokásos, de ma később mentem és már ott volt a padtársa szóval tudtam, hogy nem fog beszélgetni velem :/
2014. okt. 14. 19:25
18/19 anonim válasza:
És egész nap nem beszélgettetek?
19/19 A kérdező kommentje:
csak minimálisan
2014. okt. 14. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!