Mi lehet vele? Kb. két hete járok a fiúkkal suli után focizni, és ott van az is, aki tetszik.
És egyszer "idegenekkel" fociztunk, sé én voltam a kapus, és mondta hogy izomból fognak rúgni, és védjem a fejem, egyszóval, vigyázott rám. utána meg egyszer erősen a kezemhez rúgták a labdát, és kérdi az egyik idegegen, hogy nem fáj-e és aki tetszik: ő kemény csaj. és ez tökre tetszett hogy csak én voltam köztük lány, meg egész jól focizok.
máskor pedig ezzel a fiúval 3 tanítási órán keresztül leveleztünk, hogy jól megdug meg ilyesmi, és eleinte csak viccből, de aztán chat-eltóünk, és ott folytattuk, és kérdem hogy most komolyan? és mondja hogy igen. és utána meg is markolta a seggem. ez volt kb. egy hete
és ma meg mentem volna velük focizni, csak a focipálya mellett van egy játszótér szerűség, és ott két barátnőm, és velük beszélgettem egy kicsit, aztán egy másik lány odament ahhoz a fiúhoz, aki tetszik nekem. és ott csikizgette, és vele fociztak.
egy csomót sírtam, és úgy érzem magam, mint aki ki lett túrva onnan. pluszba anyám is megtiltotta hogy maradja suli után, mert egy hülye 3-ast hoztam haza bioszból. még meg is rúgdosott ezzel anyám.
szóval most mik lehetnek az érzései?
Mivan nem rólad van szó.
Vagy itt a fiú érzései érdekelnek,mert neki olyan nincs,téged csak kihasznált volna.Ha megdugott volna ejtve is lettél volna.Sajnálom,de jobb hogy kiderült.
Jajj, de gyerek vagy még.....ha folytatod, szerintem jól megdug majd mielőtt még feleszmélhetnél már ott is hagyott.
És marad az igazi sírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!