Vajon "baratok" maradunk vagy lehet meg ennel tobb?
Adott egy nalam joval idosebb pasi akinek felesege van es nem epp az a Nagyon macsos tipus. Ismerjuk egymast regota,de az utobbi idoben(amikor mar azt hittem h nem is fogjuk tartani a kapcsolatot kulonbozo okok miatt) elkezdett gyakran keresni es minden heten talalkoztunk. Jobba lettunk mint amikor minden nap talalkoztunk a munkahelyen. Soha nem volt h en irtam neki eloszor,mindig ő. Legutobbi talalkozasunkkor kiderult h tetszem neki. Olyan szituba voltunk h siman ram hajthatott volna,mert en jeleztem 1-2 erintessel meg a testbeszeddel h benne vagyok. Aztan mikor kialakult ez a felreerthetetlen helyzet,meghatralt,zavarban volt nagyon es nem tortent vegul semmi. Eddig is huseges volt a parjahoz es ezt nem most akarta megszakitani,foleg h sokkal fiatalabb vagyok nala es a munkahelyi statuszban sem voltunk egyaltalan egyenranguak....
Aztan meg irt uzenetet meg talalkoztunk is,tidztaztuk h ennek nincs ertelme,es o nem akarja azt h utana ne tudjon belenezni a tukorbe....
En mindezt megertettem,nem is mondtam ra nagyon semmit,csak meghallgattam. Ra egy hetre keresett megint,de nem olyan fontos temaval ,csak irt. Szoval en eddig sem kerestem soha eloszor most is o irt,de mindig hamar valaszolok mert nagyjabol 5 percenkent csekkolom a telefonomat h irt e. Nem tudom eldonteni h ebbol tenyleg soha nem lesz semmi tobb es most is csak azert ir mert nem akarja azt h ezutan a dolog utan elveszitsuk a kontaktot? Vagy van arra barmi esely h meggondolja magat es inkabb azt mondja h na jó,egyszer elunk...?
Szerintetek?
Gratulálok sikerült felizgatni egy nős férfi fantáziáját. Fiatal vagy ez bizonyára nem volt túl nehéz. Miért nem tudtál elsőre is nemet mondani? Riherongyként akarsz élni aki tönkretett egy családot? A női társadalom szégyene vagy h elcsábítasz egy családos embert.. növeszthetnél gerincet és a fickó is...
21/F
Kedves utolso! Pont azert nem volt semmi mert van gerince,sztem
A helyeben kevesen tettek volna ugyanezt h
Megallnak...abban a helyzetben.
De te egy igazi tapló vagy,mellesleg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!