Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon "baratok" maradunk vagy...

Vajon "baratok" maradunk vagy lehet meg ennel tobb?

Figyelt kérdés

Adott egy nalam joval idosebb pasi akinek felesege van es nem epp az a Nagyon macsos tipus. Ismerjuk egymast regota,de az utobbi idoben(amikor mar azt hittem h nem is fogjuk tartani a kapcsolatot kulonbozo okok miatt) elkezdett gyakran keresni es minden heten talalkoztunk. Jobba lettunk mint amikor minden nap talalkoztunk a munkahelyen. Soha nem volt h en irtam neki eloszor,mindig ő. Legutobbi talalkozasunkkor kiderult h tetszem neki. Olyan szituba voltunk h siman ram hajthatott volna,mert en jeleztem 1-2 erintessel meg a testbeszeddel h benne vagyok. Aztan mikor kialakult ez a felreerthetetlen helyzet,meghatralt,zavarban volt nagyon es nem tortent vegul semmi. Eddig is huseges volt a parjahoz es ezt nem most akarta megszakitani,foleg h sokkal fiatalabb vagyok nala es a munkahelyi statuszban sem voltunk egyaltalan egyenranguak....

Aztan meg irt uzenetet meg talalkoztunk is,tidztaztuk h ennek nincs ertelme,es o nem akarja azt h utana ne tudjon belenezni a tukorbe....

En mindezt megertettem,nem is mondtam ra nagyon semmit,csak meghallgattam. Ra egy hetre keresett megint,de nem olyan fontos temaval ,csak irt. Szoval en eddig sem kerestem soha eloszor most is o irt,de mindig hamar valaszolok mert nagyjabol 5 percenkent csekkolom a telefonomat h irt e. Nem tudom eldonteni h ebbol tenyleg soha nem lesz semmi tobb es most is csak azert ir mert nem akarja azt h ezutan a dolog utan elveszitsuk a kontaktot? Vagy van arra barmi esely h meggondolja magat es inkabb azt mondja h na jó,egyszer elunk...?

Szerintetek?

2014. okt. 9. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem zárjátok rövidre. Ebből megcsalás is lesz aztán senkinek sem lesz jó se nektek sem az ő családjának. Hány ember életét szeretnétek tönkre tenni egy átmeneti boldogságért?
2014. okt. 9. 23:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat ez a baj az egesszel.....:( Nem tudom igazabol h o most ezzel hogy van,h viaskodik e sajat magaban tovabbra is vagy ugy van vele h fejben eldontotte,tenylegesen hozott egy mar nem megmasithato dontest.
2014. okt. 9. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Gratulálok sikerült felizgatni egy nős férfi fantáziáját. Fiatal vagy ez bizonyára nem volt túl nehéz. Miért nem tudtál elsőre is nemet mondani? Riherongyként akarsz élni aki tönkretett egy családot? A női társadalom szégyene vagy h elcsábítasz egy családos embert.. növeszthetnél gerincet és a fickó is...

21/F

2014. okt. 10. 03:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Pont azert nem volt semmi mert van gerince,sztem

A helyeben kevesen tettek volna ugyanezt h

Megallnak...abban a helyzetben.

De te egy igazi tapló vagy,mellesleg....

2014. okt. 10. 04:33
 5/5 anonim ***** válasza:
De figyelj,megértem,h örülnél,ha lenne vmi . . .de neki ott a családja.Ha elválnak,akk okés,felnőttek,de ilyenkor mindig mi,gyerekek szívunk . . .ne tedd tönkre a gyerekek életét,gondolj bele!!
2014. okt. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!