Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez most mégis mi, ha annyira...

Ez most mégis mi, ha annyira csúnya fiú vagyok, vagy ezeknek a csajoknak már midnegy csak fiú legyen?

Figyelt kérdés
Az miért van, hogy sok lány szerint csúnya srác vagyok és képemet látva rögtön lelépnek meg mikor személyesen is idegen csajoknál bepróbálkoztam 3-4 lányt leszámítva elég sokan elküldtek hamar valami kamu okkal, mégis fészbukon idegen csajok próbálkoznak be nálam maguktól? Amúgy megtalált már 11 éves csaj is, de leginkbáb a 14-15 éves lányoknak szoktam bejönni valamiért.
2014. okt. 9. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2014. okt. 9. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Te gyoker nem rakj ki minden nap valami hulye kerdest!!
2014. okt. 9. 19:04
 3/5 anonim válasza:
orvos látott már?
2014. okt. 9. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem tudom eligazodni rajtuk, magamat én is csúnyának tartom. Ha komolyabban próbálkozom egy lánynál, szinte alig van eredmény, de néha meg azt veszem észre, hogy néznek. Sokszor azt is észreveszem, hogy zavarba jönnek tőlem.

Szóval nem értem.

2014. okt. 9. 19:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, fura is volt, mert például 9-dikben volt egy osztálytárs csaj, tök jó mellű, fenekű, szép arcú és kérdezte van-e barátnőm meg aztán láttam, hogy egy barátnője mutogatott felém és közben szólt annak a lánynak, hogy most menjen oda hozzám és mondja meg, de azóta sem tudom miről van szó... Aztán meg más lányok meglátnask és kiröhhögnak a külsőm miatt nyílván, sőt le is rondáztak meg nagy orrúztak már! Amúgy volt már barátnőm, de ő se mondta sosem , hogy helyes lennék, de ténlyeg bújós volt, jött ölelgetni folyton engem. DE mégis a legtöbb lány fikázza a külsőm mondom. Alig van 8 lájkom a képemen is lányoktól csak. Más fiúk meg kapnak 50-200-at is igaz ők ilyen páwák felnyalt hajjal.
2014. okt. 9. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!