Miért mindenkinek a barna hajú csajok tetszenek?
Figyelt kérdés
Minden második lány természetes barna hajú az országban is, meg a Föld nagyobb részén.
A természetes szőkék sokkal ritkábbak, mégis szinte mindenkinek a barna jön be.
Miért?
2014. okt. 8. 22:01
11/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gondom az ismerkedéssel, rengeteg srácnak tetszem, meg a hajam is.
Itt az oldalon pártolja mindenki a barna csajokat, ez lep meg nagyon.
2014. okt. 8. 22:20
12/17 anonim válasza:
Nálam a szőkék után jön a barna haj !
13/17 anonim válasza:
Nekem mindegy a hajszín de a szőkék valamiért jobban tetszenek. De ha mondjuk egy fekete tetszik meg az is jó.
14/17 anonim válasza:
kikérem magamnak!
Én megőrülök a természetes fekete szinért! A barna olyan unalmas...
15/17 anonim válasza:
Szinte csak szőkékkel volt dolgom. Amúgy nem tudom, szerintem ez annyira nem hangsúlyos.
16/17 anonim válasza:
szerintem a szőkét sokkal szexibbnek tartják. Én is inkább őket választanám, jó kis franciára :)
17/17 anonim válasza:
Mert ez a divat. És nem mindenkinek, de sokaknak ez határozza meg az ízlését (bizony, ez így megy, és ők a leghangosabbak).
Amikor én gyerkőc voltam, a szőke volt a divat, és a barnák magasról le voltak ejtve (a tévében is ez ment). Ez áll még a testalkatra is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!