Miért mindenkinek a barna hajú csajok tetszenek?
Minden második lány természetes barna hajú az országban is, meg a Föld nagyobb részén.
A természetes szőkék sokkal ritkábbak, mégis szinte mindenkinek a barna jön be.
Miért?
Barna és barna közt is nagy különbség van.
Egyébként meg egy felmérés szerint a szőke prostik átlagosan 11%-kal többet kérnek.
Ha mindenkinek csak a természetes szőkék jönnének be, akkor elég gyorsan kihalna az emberi faj. :D
Tényleg ritkák, mint a fehér holló. :D
Én kifejezetten örülök annak, hogy a barna is elfogadott, mivel nekem is barna hajam van.
Többet kérnek? :D
Nem hiszem el, mivel állítólag a Dubai-ban prostiként dolgozó szőke nők is jóval kevesebbet keresnek ugyanezen funkciót betöltő barna társaiknál.
Érdekes, mert nekem volt már barna és vörös is, szőkével csak akartam járni.
Nem hinném, hogy az emberek ez alapján válogatnak. Inkább az lehet, hogy ennek-annak te nem tetszel, nem az hogy konkrétan a szöszik.
Na meg azért is lehet ez, mert nagyon nincs választék szőkében sem, vörösben sem.
Mondjuk ha feleségül vehetnék egy vörös hajú, zöld szemű Japán nőt, akkor másnap meg is halhatnék, nem bánnám. De nem valószínű, hogy találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!