Csajszik, nektek bejön az egyéniségem? 15/f
Sok lány nem bír mert mindig a haverjaimmal mászkálok,sosem vagyok komoly, mindig hülyéskedek.
Vonzanak a rossz dolgok sokszor rongálunk a haverokkal.
Szeretek bulizni (de csak ha vannak velem ismerősök :D), persze a bulikban iszok de elég rendesen :D.
Dohányzom is.
De szerintem nincsen semmi gáz abban amit csinálok, mert rövid az élet és addig kell ki élvezni amég fiatalok vagyunk.
De sok lány nem kedvel ezek miatt a dolgaim miatt pedig már nagyon szeretnék barátnőt.
Van itt olyan lán aki szívesen ismerkedne velem?
"Vonzanak a rossz dolgok sokszor rongálunk a haverokkal. "
Kedves kérdező!
Ez nem a te egyéniséged. Sajnos rossz társaságba keveredtél, és abban a társaságban ez a menő.
Jól érzed, hogy egy párkapcsolat ebből ki tudna rángatni, és abban a párkapcsolatban meg tudnád mutatni a valódi egyéniségedet. Ami messze nem az, amit most mutatsz. Itt csak a csordaszellem visz bele a dolgokba. Ez nyilván nem ment fel a felelősség alól, de tudnod kell, hogy ez, amit most teszel, ez nem a te egyéniséged!
Kedves utolsó válaszoló, szóval idiótának tartasz? Értem...
Ne zavarjon hogy osztályelső voltam a 8 általános alatt történelemből és irodalomból.....
Az hogy mit csinálok szabad időmben nem határozza meg hogy milyen intelligencia szinttel rendelkezem.
18/F szabad lelkűség. Képzeld én is hasonló vagyok,kettőnket csupán annyi választ el,hogy
"Rövid az élet,és addig kell ki élvezni amíg fiatalok vagyunk...szerintem az életet egy életen át kell élvezni,és felelősségteljesség sem árt,mert ha az egyik hülyeségetek miatt lesittelnek,akkor ba*hatod a rövid kis életedet :D
Nem.
Amugy rovid az elet,mi?Rovid biza,de ha meg iszol es cigizel is melleje akkor meg rovidebb lesz.
Kedves 17. válaszoló
Nem, még nem volt barátnőm soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!