Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajszik, nektek bejön az...

Csajszik, nektek bejön az egyéniségem? 15/f

Figyelt kérdés

Sok lány nem bír mert mindig a haverjaimmal mászkálok,sosem vagyok komoly, mindig hülyéskedek.

Vonzanak a rossz dolgok sokszor rongálunk a haverokkal.

Szeretek bulizni (de csak ha vannak velem ismerősök :D), persze a bulikban iszok de elég rendesen :D.

Dohányzom is.

De szerintem nincsen semmi gáz abban amit csinálok, mert rövid az élet és addig kell ki élvezni amég fiatalok vagyunk.

De sok lány nem kedvel ezek miatt a dolgaim miatt pedig már nagyon szeretnék barátnőt.

Van itt olyan lán aki szívesen ismerkedne velem?

2014. okt. 8. 13:15
1 2
 11/20 anonim válasza:
93%
majd megunod, rongálásért meg 1x talán elkapnak és leszoksz róla, építeni próbáltál már bármit is?
2014. okt. 8. 17:27
 12/20 anonim ***** válasza:

"Vonzanak a rossz dolgok sokszor rongálunk a haverokkal. "

Kedves kérdező!

Ez nem a te egyéniséged. Sajnos rossz társaságba keveredtél, és abban a társaságban ez a menő.

Jól érzed, hogy egy párkapcsolat ebből ki tudna rángatni, és abban a párkapcsolatban meg tudnád mutatni a valódi egyéniségedet. Ami messze nem az, amit most mutatsz. Itt csak a csordaszellem visz bele a dolgokba. Ez nyilván nem ment fel a felelősség alól, de tudnod kell, hogy ez, amit most teszel, ez nem a te egyéniséged!

2014. okt. 9. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
ömm ez nem élet ne haragudj.Csodálkozol,hogy nem bírnak a lányok?Tudod,nem nagyon szeretjük az alkoholista,dohányzó és rongáló szemElyiségeket,de persze ez teljesen érthetelen a számodra....
2014. okt. 10. 07:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, szóval idiótának tartasz? Értem...

Ne zavarjon hogy osztályelső voltam a 8 általános alatt történelemből és irodalomból.....

Az hogy mit csinálok szabad időmben nem határozza meg hogy milyen intelligencia szinttel rendelkezem.

2014. okt. 10. 11:52
 15/20 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy az egyéniség és a 15/f nem kompatibilis fogalmak.
2014. okt. 10. 17:21
 16/20 anonim ***** válasza:
15: De, kompatibilisek. Az, hogy a kérdező nem egyéniség, az más dolog.
2014. okt. 10. 17:23
 17/20 Synesztro ***** válasza:
26/F Szerintem a csajoknak az ivás, és a dohányzás még elhanyagolható lenne, a rongálás, és a balhés életmód már nem annyira, ahogy a mostani fiatal lányokat elnézem, tisztelet a kivételnek, egyre kevésbé vágynak balhés srácokra, az anyagiak sokkal előrébb kezdenek lenni a ranglétrán. Ill. ha találsz olyat, akinek ez bejön, számíthatsz rá, hogy életformáját tekintve, ő is élvezni akarja az életet, szóval nagyon gyorsan nőhet pár szarvad, ill. kihasználhat ahol csak tud. Lenne egy kérdésem: Válaszaidból konstatáltam, hogy érettebben gondolkodsz a korodnál, viszont a leírásodból, főleg ami a pl a rongálást illeti, mégsem a felfogásodhoz mérten viselkedsz. Ez miért van? Nagyon sok és hidd el tőled idősebb srácot is ismerek, aki normális, ha a haveri társaság a pia, és a buli7végék nem szippantják be. Bizonyos mértékig én is ilyen voltam, bár én csak elvétve cigiztem, inni ittam nem keveset, és rongálás helyett, én faltam a nőket ahogy tudtam, mára megundorodtam az egy éjszakás kalandok gondolatától is. Gondolom volt már bnőd. Velük hogy viselkedsz? Mondjuk egy kapcsolatban? Számít a haverok véleménye? Ha nekik nem tettszik kirúgod? hűség? Odaadás stb?? Ha egy normálisabb lányt akarsz, egy kicsit tenni kell érte, ezt el kell fogadnod.
2014. okt. 11. 11:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

18/F szabad lelkűség. Képzeld én is hasonló vagyok,kettőnket csupán annyi választ el,hogy

"Rövid az élet,és addig kell ki élvezni amíg fiatalok vagyunk...szerintem az életet egy életen át kell élvezni,és felelősségteljesség sem árt,mert ha az egyik hülyeségetek miatt lesittelnek,akkor ba*hatod a rövid kis életedet :D

2014. okt. 11. 12:03
 19/20 anonim válasza:

Nem.

Amugy rovid az elet,mi?Rovid biza,de ha meg iszol es cigizel is melleje akkor meg rovidebb lesz.

2014. okt. 11. 12:59
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 17. válaszoló

Nem, még nem volt barátnőm soha.

2014. okt. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!