Szimpatikus voltam neki?
Figyelt kérdés
Ma suli után haverokkal bememtünk egy boltba és beálltunk a kasszához, az egyik alkalmazott nő mondta, hogy oda is állhatunk hozzá, megfogta a karomat és elkezdett arra felé "húzni", aztán kinyitotta a kasszát, végig mosolygott rám és mivel külön fizettünk haverokkal, ezért megnéztem, hogy hozzájuk hogyan viszonyul és fapofát vágott, amikor ők fizettek.Mire véljem ezt egy kb. 40 éves nőtől?2014. okt. 7. 21:35
1/3 anonim válasza:
Dugd meg! ;)
Vannak olyanok kiknek a fiatalabbak jönnek be. ;)
2/3 anonim válasza:
Szerintetek én is bejövök neki? (A kérdés röviden)
Szerinted ennyi alapján kitudja megmondani biztosra?
Mivel Te se tudod, ezért valoszinuleg biztatasra vágy:
Igen bejössz neki, ha esetleg tudnál vele beszépni vagy pár szót váltani lehet h kialakul vmi, lehet h nem, mindenesetre azért próbáld meg.
3/3 anonim válasza:
Szerintem szimpatikus voltál Neki, de ez nem feltétlen jelenti hogy "úgy". Nekem is szimpatikusabbak a furcsa lányok mint a ribik, de attól még a barátomat szeretem és nem vonzódom a lányokhoz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!