Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szimpatikus voltam neki?

Szimpatikus voltam neki?

Figyelt kérdés
Ma suli után haverokkal bememtünk egy boltba és beálltunk a kasszához, az egyik alkalmazott nő mondta, hogy oda is állhatunk hozzá, megfogta a karomat és elkezdett arra felé "húzni", aztán kinyitotta a kasszát, végig mosolygott rám és mivel külön fizettünk haverokkal, ezért megnéztem, hogy hozzájuk hogyan viszonyul és fapofát vágott, amikor ők fizettek.Mire véljem ezt egy kb. 40 éves nőtől?
2014. okt. 7. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Dugd meg! ;)

Vannak olyanok kiknek a fiatalabbak jönnek be. ;)

2014. okt. 7. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintetek én is bejövök neki? (A kérdés röviden)

Szerinted ennyi alapján kitudja megmondani biztosra?

Mivel Te se tudod, ezért valoszinuleg biztatasra vágy:

Igen bejössz neki, ha esetleg tudnál vele beszépni vagy pár szót váltani lehet h kialakul vmi, lehet h nem, mindenesetre azért próbáld meg.

2014. okt. 7. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szimpatikus voltál Neki, de ez nem feltétlen jelenti hogy "úgy". Nekem is szimpatikusabbak a furcsa lányok mint a ribik, de attól még a barátomat szeretem és nem vonzódom a lányokhoz :D
2014. okt. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!