Teljesen tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Kezdjük azzal, hogy megismertem egy lányt, eleinte nem beszéltünk komoly dolgokról, csak hülyéskedtünk, a lánynak megismertem egy másik oldalát, amit nem sok mindenki ismer, rajtam kívül mondjuk úgy, hogy 3-4 ember, ebből 1 fiú, aki kb a világvégén lakik, a másik pedig én vagyok, a lány nagyon sok mindent elmond nekem, viszont nem tudom, mert olyan dolgokat is mond, hogy szeretet hiány,(hogy vágyik egy olyan fiúra, aki elfogadja olyannak amilyen, én ilyen vagyok, de nem tudom, hogy be is jövök e neki) és, hogy tetszik neki egy fiú, de ő sem a közelben lakik.
Sajnos eziránt a lány iránt elkezdtem érezni, egy elég komoly dolgot, viszont nem tudom, hogy ő hogyan áll ehhez, sejtésére sem adtam még, hogy érzek iránta valamit, viszont muszáj lenne lépnem, viszont, ha ő nem így érez, akkor elbasztam mindent, mert azok után, ugye a barátságnak is lőttek, azon gondolkodtam,hogy felhívom telefonon, és elmondom neki, semmit nem veszíthetek igazából, mert ezek után nem szeretnék a lelki szemetesvödörje lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!