Ismerkedek egy fiúval, de nem tudunk kommunikálni, mit tegyek?
hagyd a csába :)
demost komolyan :D
ha már kínosan, nagyon sehogysem megy (pláne egy hét után) akkor tapasztalatom szerint nagy jövőtök nem lesz :D az meg, hogy senkinek ne beszélj róla, elég gyerekes, vagy gáz, vagy nem is tudom :D
17/F
Az utolsó 3 mondatod meglepett...Mi az,hogy ne szólj senkinek?Ez gyanús, biztosan nem tetszel neki igazán, vagy valamilyen hátsó szándéka van...az én párommal mikor még nagyon az elején voltunk és udvarolgatott,már akkor beakart mutatni a barátainak stb.
Hagyd...
Ha még beszélgetni sem tudtok, akkor egyáltalán minek erőlteted? Komolyan, ez annyira agybaj sokaknál.
Épp akkor lenne értelme, ha passzoltok egymáshoz, a külső önmagában még édes kevés egy tartalmas kapcsolathoz.
Az pedig már csak hab a tortán, hogy titoktartásra kötelez.
Vagy szégyell, vagy barátnője van, vagy csak idióta.
26/F
Kérdező, ezt értem sőt megértem, mert első érdeklődő mellett akkor még nincs tapasztalatod.
De ha már ennyire artikuláltan, értelmesen össze tudtad foglalni, akkor a választ is sejtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!