Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedek egy fiúval, de nem...

Ismerkedek egy fiúval, de nem tudunk kommunikálni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy hete beszélgetek vele, ő jött oda hozzám. Eleinte minden szuperül ment, de ahogy teltek a napok rájöttem, hogy nem tudunk rendesen beszélgetni. Hiába hozok fel újabb és újabb témákat, a vége mindig kínos csend lesz. Ráadásul amióta megismertem mást se mond csak azt, hogy senkinek ne beszéljek arról, hogy ismerkedünk, még a barátaimnak se. Ha hív akkor is ezzel kezdi. Mi a fenét kellene csinálnom? ő 21, én 17 vagyok.

2014. okt. 7. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Dobni a fenébe! Ne pazarolj rá időt!
2014. okt. 7. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:

hagyd a csába :)

demost komolyan :D

ha már kínosan, nagyon sehogysem megy (pláne egy hét után) akkor tapasztalatom szerint nagy jövőtök nem lesz :D az meg, hogy senkinek ne beszélj róla, elég gyerekes, vagy gáz, vagy nem is tudom :D

17/F

2014. okt. 7. 14:57
 3/7 anonim válasza:

Az utolsó 3 mondatod meglepett...Mi az,hogy ne szólj senkinek?Ez gyanús, biztosan nem tetszel neki igazán, vagy valamilyen hátsó szándéka van...az én párommal mikor még nagyon az elején voltunk és udvarolgatott,már akkor beakart mutatni a barátainak stb.

Hagyd...

2014. okt. 7. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:
nem vagytok egy hullámhosszon, ráadásul elég fura, hogy ilyeneket mond. szerintem is hagyd..
2014. okt. 7. 15:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha még beszélgetni sem tudtok, akkor egyáltalán minek erőlteted? Komolyan, ez annyira agybaj sokaknál.

Épp akkor lenne értelme, ha passzoltok egymáshoz, a külső önmagában még édes kevés egy tartalmas kapcsolathoz.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy titoktartásra kötelez.

Vagy szégyell, vagy barátnője van, vagy csak idióta.

26/F

2014. okt. 7. 17:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Én nem erőltetem, éppen az ellenkezője, nem szeretnék belemenni valamibe, ami úgyse jöhet össze. Csak ez az első, hogy egy fiú érdeklődik irántam és így tanácstalan vagyok ezen a téren. Most, hogy látom, hogy ti mit gondoltok azért mindjárt másabb. Gondolom érted utolsó válaszoló.
2014. okt. 7. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt értem sőt megértem, mert első érdeklődő mellett akkor még nincs tapasztalatod.

De ha már ennyire artikuláltan, értelmesen össze tudtad foglalni, akkor a választ is sejtetted.

2014. okt. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!