Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régebben miért értékeltek...

Régebben miért értékeltek jobban a fiúk?

Figyelt kérdés

3-4 éve értékeltek, megbecsültek, teljesen komolyan gondolták velem a kapcsolatukat, hosszútávra terveztek. Mostmár ezt nem mondhatom el... 5 kapcsolatom volt, az első 2 elég komoly, az utóbbi 3-nál pedig kiderült h nem hosszútávra terveznek velem úgyh 1-2 hónapig tartottak. Miért lehet ez? Külsőre sokkal jobban nézek ki, mint 3-4 éve, sokkal több udvarlóm van, többen megnéznek, sok fiúnak tetszem. Az önbizalmam pont ezért megnőtt kicsit, de még így is kevés. 3-4 éve nem volt semmi önbizalmam, visszahúzódó, nagyon csendes lány voltam. Sztem a jellemem is jó irányba változott, mostmár társaságibb életet élek, bátrabb és nyitottabb vagyok. Attól h sokan udvarolnak, csak néhány fiúval flörtölök. Nem értem, miért értékeltek régebben jobban, most meg nem becsülnek... vagy csak rossz fiúk találtak meg az utóbbi időkben?

21/L

2014. okt. 6. 23:51
 1/8 Sulek Péter ***** válasza:
nem tudom lehet változott a jellemed fogalmam sincs :D
2014. okt. 6. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

"csak néhány fiúval flörtölök".

Egy komoly férfinél elvből kiesik egy ilyen lány, ha csak egy valakivel is flörtölget ezen pasin kívül. Érted?

2014. okt. 6. 23:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonló a helyzet. Én arra tippelek, hogy mivel már nem vagy annyira visszahúzódó, csendes, így megtalálnak azok is akik nem terveznek semmi komolyat, mert azt hiszik benne vagy egy kalandba is.
2014. okt. 6. 23:53
 4/8 anonim ***** válasza:

rossz fiúkat választasz ki újabban az udvarlóid közül

így, hogy van önbizalmad, és jó irányba változott a személyiséged, már nem csak azok udvarolnak, akik komolyan is gondolják a kapcsolatot, és esetleg hajlandóak kimozdítani az önbizalomhiányos, visszahúzódó állapotodból

2014. okt. 6. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:

csak a balfsz dugós pasik jönnek be már neked. Változtál. Már nem nézel rá a normális srácokra.

Ez lehet.

Talán ne a "hű de jófej" és "hű de jóképű" alapján válassz,hanem valami megfontoltabbat, ha ez kell.

Tisztázd magadban, mi kell neked.

Amúgy fogalmam sincs.

2014. okt. 6. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a 3#-nak van igaza.

Én pont ilyen lányt választottam magamnak, mint amilyen te voltál. Eszembe sem jutott volna olyat feleségül venni, aki most vagy.

Nem biztos, hogy a hosszútávú kapcsolathoz előnyödre változott a személyiséged. De ettől még találhatsz magadnak megfelelő pasit, akivel boldog lehetsz. Ne általánosíts a legutóbbi kapcsolataidból. Mindnyájan különbözőek vagyunk, és vannak köztünk normálisan szerető férfiak is.

45F

2014. okt. 6. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: kiegészítés:

Én jóképű vagyok, nem is kell jófejnek lennem, és én sem terveznék hosszútávra. Te több haverom is olyan, hogy komolyabb kapcsolatra vágynak, de rájuk nem igazán néznek a csini 21 éves lányok. Ez van. Dönts, légy határozott, és vigyázz, még több srác fog rád nyomulni, de legyél hű ahhoz, aki tényleg megbecsül. :)

2014. okt. 7. 00:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Már öregszel. A 16-18 as korosztályt kinőtted, és nem téged vesznek észre, hanem a három évvel fiatalabbat.
2014. okt. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!