Vannak itt gyakorin japán származású fiúk vagy ázsiaiak akiknek van kedvük ismerkedni?
Szívesen ismerkednék, imádom a jrock-ot meg az animéket is.
Kedvencem az Alice Nine közülük pedig Saga jön be leginkább..
http://www.youtube.com/watch?v=OlliqrggKPU
Értem annyira nem vagyok fanatikus ,sőt még a magyarok is tetszenek, lehet nem is járnék velük csak érdekesnek találom őket.
Nem egyből lefeküdni akartam bárkivel is..az meg a másik csak azért írtam ide mert ez sokan olvassák.
Gondoltam hogy nem fognak rám írni csak poén volt feltenni ezt a kérdést..kíváncsi voltam a reakciókra.Ide a gyakorira csak hülyék járnak normális pasik nem nagyon sajnos..:/
Pár (fél)japán srácot ismerek aki itt él, de ők nem úgy néznek ki mint a felcicomázott kifestett hírességek (hanem úgy, ahogy valószínűleg ők fodrász/sminkes nélkül), valakin nem is látszik annyira, simán elmennél mellette az utcán.
Viszont egyikük se animerajongó és jrockot se nagyon hallgatnak, szóval ilyen témákkal nem lehet mindenkinél indítani.
Amúgy itt sincsenek túl cicomázva így is tetszik Saga a farmernadrágos srác.napszemüvegben.Olyan kawaii..XD
Regeltem interpals-ra és mindegyik csak szexet akarna..
meg ilyen törökök arabok franciák írkáltak rám.. hát nagyon jó.inkább törlöm magamat..
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!