Vannak itt gyakorin japán származású fiúk vagy ázsiaiak akiknek van kedvük ismerkedni?
Szívesen ismerkednék, imádom a jrock-ot meg az animéket is.
Kedvencem az Alice Nine közülük pedig Saga jön be leginkább..
http://www.youtube.com/watch?v=OlliqrggKPU
Vagy akik az anime fiúkra hasonlítanak nagy szem kicsi áll az is bejön.
XD
Szia!
Nem szeretnélek megbántani, de a dolgok nem így mennek. Én is Távol-Kelet orientált vagyok, kpopper és kdrama rajongó már 6 éve. Viszont ahogy itt válaszolsz, nem nagyon hiszem, hogy bármelyik, külön kiemelt származású fiú rád írna. Ha igen, az vagy kamu, vagy kanos. Nagyon-nagyon ritka eset, hogy ugyan azt akarja, mint te. Hogy miért? Hiába születhettek talán itt, a szülők az ázsiai mentalitást elhozták és abban nevelték. Meg azért itt nagyon is látszik, hogy az illetőn csak a rajongásodat akarnád kiélni.
Igen, nekem is jobban tetszenek a távol-keleti származásúak. (Direkt azért nem ázsiait mondok, mert nem az oroszokra meg egyebekre gondolok) Nyilván ha nem így lenne, nem lennék kpopper. De nem mászom rájuk, nem bámulom meg őket és nem vehemesen őket keresem. Nyilván vannak "vegyes" származású párok, látok is jó párat, de ahhoz kicsit más hozzáállás kéne. Legalább is szerintem.
Amit ajánlani tudok:
- Interpals, omegle (keresőszavak: korea, japan, jrock, kpop) Beszélgess velük, kötetlenül, barátként. Persze ehhez kell egy kis angol nyelvtudás. És türelem. Sokan a sztereotípiáknak hisznek, miszerint a nyugati lányok k*vásak, szóval sokan le akarják majd vetetni a pólódat. De van, akinek ha elmagyarázod, hogy nem vagy olyan stb, hirtelen mentalitást váltanak és nagyon jól el tudsz velük lenni. :)
- Nippon, ha elmúltál 16, amit mondjuk nem hiszem. Viszont ott vigyázz, 95%, hogy csak ágyba akarnak onnan vinni. Ott csak kihasználják a lányok naivitását.
És nem okoskodni szeretnék, csak pár tanáccsal láttalak el, mint szintén ázsia rajongó. :) Szabad kérdezni, hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!