Miért van az, hogy ha ezen az oldalon egy fiú akar beszélgetni/ismerkedni, akkor kap 0, jó esetben egy választ. Ha egy lány teszi mindezt, kap 10 választ, meg még 10 privit?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 20:41
1/10 anonim válasza:
mert a lányokra tapadnak a pasik, de azok a pasik akikre tapadnak a nők, nem igazán érnek rá gyakorikérdéseket nézegetni :D
2/10 Láttál már,de mégse :) válasza:
Mert több a kiéhezett kan.
3/10 anonim válasza:
-sztem itt sokkal több a pasas
-nyálcsorgató f.$zok vannak itt :D
4/10 anonim válasza:
Nem csak itt van így, a való életben is..
5/10 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig mindenkinek válaszolok, és csak akkor mondom neki, hogy kössz nem, ha van egy pár levél, amire kb. csak egyszavas válaszokat kapok. Azért ne legyen már az, hogy csak én beszéljek, ő meg semmit. :D
De én ilyenkor is udvariasan mondom meg. :)
6/10 One of the Anonymus válasza:
A lányok nem olyan hü**ék hogy itt ismerkedjenek :p
7/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Itt nem lehet ismerkedni!(lány vagyok) :D
8/10 anonim válasza:
Hát igen ez mindenhol így van, nem csak itt.
Az arány mindenhol hasonló.
9/10 anonim válasza:
Mert a pasik minden ilyen kérdésben is a szexet látják
10/10 anonim válasza:
meg tudom erősíteni, hogy rengeteg itt a kiéhezett pasi.... nem kell ahhoz ismerkedős kérdést kiírni, anélkül is kapok privátokat olyan válaszaim után amiből az sem derül ki hogy lány vagyok-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!