Volt már fiúk, hogy neten keresztül szerelmesedtetek bele egy lányba?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Mi fogott meg titeket benne és lett vmi belőle?2014. okt. 6. 19:06
1/5 anonim válasza:
Volt, titok, jóbarátság már jópár éve :)
23/F
2/5 anonim válasza:
Igen. Úgy éreztem ő a másik felem, mert hihetetlenül hasonlítottunk egymásra, és nagyon egy rugóra járt az agyunk. Azt hittem csak ragaszkodás, de már 3 hónapja nem beszélünk, és még mindig sokat szenvedek miatta. Sokszor a könnyem is kijön, amiért elvesztettem. Szóval valószínűleg szerelmet érzek iránta.
3/5 anonim válasza:
Lehet most is ez van nálam. De tartok tőle, mert ezt mégsem így kéne csinálni :D
Eleinte nem jött be, csak kedves volt, jó fej. Szóval elbeszélgettem vele. Már hónapok óta megy ez, és nem csak poénkodunk, hanem komolyan is el tudok vele beszélgetni, mindig meghallgat, figyelmes, kedves, értékeli azt, hogy én milyen vagyok, és hogy én is meghallgatom őt, segítem.
És most egy csalódás után, úgy érzem, ő volt az, aki mindig ott volt mellettem...
Talán ez a kulcsa mindennek, hogy ő végig ott volt.
4/5 anonim válasza:
en lány vagyok, wowon jöttem össze egy fiúval, akivel 4 hónapig voltunk együtt.. másfél hónapja szakitott velem, de én még mindig szeretem
5/5 anonim válasza:
Volt, de megmaradt irodalmi kapcsolatnak. Nem kell feltétlen látni a másikat, hogy kialakuljon egy kép róla. Észrevettük egymáson, hogy másképp folytatjuk a beszélgetést, mint ahogy azt interneten szokták, teljesen kultúráltan, minden témában, egymásfelől érdeklődve stb. Ez többet jelentett mint a felszínes 3 éves kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!