Paulina12 kérdése:
13 évesen (májusban leszek 14) szerintetek nagyon korai, hogy kapcsolatom legyen egy fiúval? 13/L
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 17:39
3/10 anonim válasza:
13 évesen én is nagyon szerettem volna valakit magam mellé, de később ez elmúlt és még így 15 évesen is úgy érzem ez még korai... de hát mindenkinek szíve joga hogy mikor kezdi... azt mi nem tudjuk te mennyire vagy "érett". Viszont szerintem is várj még vele.
4/10 anonim válasza:
Nem, teljesen rendben van. Na igen, szex egyelőre ne legyen, de ha úgy érzed, érett vagy hozzá, kapcsolatod miért ne lehetne?
5/10 A kérdező kommentje:
Ne értsétek férre nem akarok lefeküdni senkivel csak nagyon tetszik egy fiú és szerintem én is tetszem nekiii. :)
2014. okt. 6. 17:49
6/10 A kérdező kommentje:
köszii a választ!!
2014. okt. 6. 17:59
7/10 anonim válasza:
*felre
korai.. Lassan 15 leszek,az orszag egyik eros gimnaziumaba jarok,de nem erzem magam felkeszultnek meg most sem:)
raersz
8/10 Vad-Ász válasza:
Korai nagyon.
A srác úgyis többet akar - értsd:" Le akar veled feküdni
én ilyen idős kromban is akartam volna csajozni,de inkább tanultam és most kezdtem el 15-16-17 évesen
10/10 anonim válasza:
8-as ne beszélj hülyeséget,mert nem az összes olyan.
Amúgy igen,mert belzúgsz azt hiszed ő az igazi,vagyis fejben elhülyíted magad,és már meglesz a probléma,nem kell itt a szexig menni. 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!