Mennyi a megengedhető korhatár?
Szerintem sincs így konkrétan korhatár.
De én 24 évesen nem kezdenék egy 19 évessel (egyszer már "összejöttem" eggyel, de éretlen volt). Tehát komolyat nem akarnék tőle, kalandot vagy laza kapcsolatot el tudnék képzelni.
N
Te komolyan egy ilyen szemét oldalon próbálsz morális útmutatást keresni, mint a GYK? Ez tökéletesen szubjektív, hogy mi az "etikus".
Szerintem legyen eszed, és ne foglalkozz az itteni sérültek véleményével: csináld azt, ami szerinted etikus, oszt jó napot.
#4: legalább ha jogi tanácsot adsz, akkor nézz utána, mielőtt marhaságokat terjesztesz!
A beleegyezési korhatár 14 év. Aki ezt betöltötte, az akármelyik másik 14- életévét betöltött személlyel közösülhet, legyen az 14 vagy 80 éves.
Kérdező: annyi, amennyi nektek belefér. Az, hogy két személy mennyire illik össze, nem két számon fog múlni. Nálunk ez 13 év. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!