Lányok (16-25 év), mennyi nálatok a max. Korhatár egy kapcsolatban?
nagyon minimális az esélye hogy összejövök egy velem egyidőssel, ez az alsó. felső 35-36 év
22/l
25-40
Annyira hidegen hagynak a velem egyidôsek, hogy az már fáj.
Amúgy komoly kapcsolatban élek már évek óta egy 30-as pasival.
19/L
Alsó határ a saját korom, de ebben a korosztályban tényleg ritkák a normális férfiak. Felső határ, ami még mindenképpen belefér, az a 30. De ha tényleg annyira tökéletes a pasi, akkor talán még 35-ig is elfogadom.
L/20
alsó: 23-24
felső: nagyonmax 30. Ez is csak azért, mert a barátom 28, korábban elképzelni se tudtam volna, hogy egy 25 évesnél idősebbel összejöjjek. Aztán mégis.
21/l
Alsó határ 20
Felső 35
De ez függ attól is hogy hogy néz ki meg sok minden mástól is. Mennyire kommunikatív, vicces meg ilyenek.
Nekem az alsó korhatár a saját korosztályom, a felső maximum 10 év (De az már a nagyon maximum). Tehát 24-34 év között. Ha valaki mégis 35 éves lenne, de nagyon szimpatikus, azért nem hajtanám el. De ideális a 30-32 lenne szerintem.
24N
alsó korhatár: 15 év a felső pedig 23-24 év
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!