Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Adnátok pár jó tanácsot, ötletet?

Adnátok pár jó tanácsot, ötletet?

Figyelt kérdés

Gimnáziumban tanulok és úgy pár hete tudatosult bennem, hogy nagyon tetszik nekem az egyik évfolyamtársam. (fiú vagyok) Eléggé titokzatos lány, 18 éves, elképesztően gyönyörű és soha nem volt még párkapcsolata, ezen kívül nem nagyon ismerem (de ez utóbbit biztos forrásból tudom.)

Szóval ennek valami oka lehet, talán csalódott a fiúkban, de ki tudja?! A lényeg, hogy nem szabad nyomulni. Egy lehetőségem van, amikor négyszemközt beszélhetnénk : keddenként ugyanannyi órája van, mint nekem és múltkor láttam, hogy arra megy hazafele amerre én. Akkor kéne szóba elegyedni vele - de milyen indokkal? néhány ötlet? :) előre is köszönöm!

2014. okt. 5. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Peldaul hogy Szia evfolyam tarsak vagyunk s latom teis erre mesz haza stb..
2014. okt. 5. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
baszus oda mész és beszélgetszenen mi olyan nehéz Figyelmedbe ajánlom mex deluxe nézz egy pár videoját ;)
2014. okt. 5. 19:24
 3/3 anonim válasza:
Két megoldás van. Odamész hozzá és megmondod neki,hogy tetszik neked és megakarod ismerni. Vagy valamiben kikéred a véleményét.Például a házival kapcsolatban vagy hogy tetszik egy lány és nem tudod,hogyan közeledj hozzá.
2014. okt. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!