Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők, akik kikötitek, hogy ne...

Nők, akik kikötitek, hogy ne igyon alkoholt az illető. Miért gondoljátok?

Figyelt kérdés
Miért gondoljátok, hogy mindenki, aki iszik, az csakis bunkó, tahó, balhés barom lehet?

2014. okt. 5. 17:55
1 2 3 4 5
 21/47 Költőnő? ***** válasza:
41%-os azért a között amire te leírsz h részeg meg hány meg stb és a között h vki néha megiszik egy vmit egy hétvégén, azért van különbség.
2014. okt. 5. 18:25
 22/47 anonim ***** válasza:
38%

jellem gyenge egyedül csak te vagy itt :) nem lesz igazad attól hogy vergődsz,újra és újra drága.

a cigi undorítóbb,annak meg értelme sincs.

2014. okt. 5. 18:27
 23/47 Hercegnő_: ) ***** válasza:

Mert akik részegre isszák magukat,miind mind tapló balfékek voltak,csak nyomulni tudnak a lányokra,lerázhatatlanok..és utálom a büdös pia szájszagot. És ezt igy tapasztaltam.

Én egyáltalán nem iszok..soha.Egyszer berúgtam,de nagyon,annyira összeittam mindent,hogy még harmadnap is hánytam és émelyegtem..szar volt,de nagyon :D

A barátom se igyon,ha ott vagyok..tényleg utálom az alkoholt,még a legapróbb mennyiségben is.

Szerencsére mióta velem van,azóta nem iszik.Esetleg akkor,ha nem vagyok éppen vele,a haverjaival összeülnek.

De aki sokat iszik tényleg balhés,elég sok részeg pasi kötözködik,még lányok is.

2014. okt. 5. 18:28
 24/47 anonim ***** válasza:
31%

Attól hogy buta drogosok azt hazudják maguknak, hogy mindenki más is függő, még nem lesz így. :)

A kérdezőt valószínűleg valaki már nagyon elzavarta a francba, ezért tette fel a kérdést. Én értem hogy jól esne, ha itt mindenki megnyugtatná, hogy igenis a csaj volt a hülye, és meg sem érdemli őt... de attól ez még nincs így.

Kérdező, nem hiszem, hogy bárhol máshol összeakadnánk, szóval ilyen probléma nem lesz. :)

2014. okt. 5. 18:33
 25/47 anonim ***** válasza:
6%
Normális lányokkal voltál... VOLTÁL, és nem vagy, ugye? :)
2014. okt. 5. 18:33
 26/47 anonim ***** válasza:
69%
Örülök, hogy feljött ez a kérdés, mert megerősítést nyert, amit eddig is sejtettem. Aki ennyire ellenzi az egészet, az vagy szörnyen korlátolt, vagy nem tud normálisan inni és rossz tapasztalatokat szerez, vagy csak simán általánosít, vagy rossz társaságban van.
2014. okt. 5. 18:34
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
Inni eleve nem normális dolog.
2014. okt. 5. 18:36
 28/47 A kérdező kommentje:

Senki nem küldött el emiatt, csak látom ismerkedős szövegekben, és felmerült a téma máshol is. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem.

Igen, VOLTAM normális lányokkal, akikkel végül teljesen más jellegű probléma miatt lett vége. Ebbe ilyen nehéz belegondolni?

2014. okt. 5. 18:37
 29/47 anonim ***** válasza:
6%
Próbáld meg tiszteletben tartani a világ absztinens felét. Esetleg fel is nézhetnél rájuk... és ezt kinyilváníthatnád azzal, hogy nem okádsz össze az otthonodon kívül semmit. Ugyanis legszívesebben felnyalatnánk veletek, amikor kerülgetni kell az utcán, csak éppen nem vagytok abban az állapotban, hogy felfogjátok, mi történik.
2014. okt. 5. 18:40
 30/47 anonim ***** válasza:
41%-os, te húzzál már innen a hülyeségeddel. Látszik, hogy annyi eszed sincs, mint egy marék szárított lepkének.
2014. okt. 5. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!