Nők, akik kikötitek, hogy ne igyon alkoholt az illető. Miért gondoljátok?
jellem gyenge egyedül csak te vagy itt :) nem lesz igazad attól hogy vergődsz,újra és újra drága.
a cigi undorítóbb,annak meg értelme sincs.
Mert akik részegre isszák magukat,miind mind tapló balfékek voltak,csak nyomulni tudnak a lányokra,lerázhatatlanok..és utálom a büdös pia szájszagot. És ezt igy tapasztaltam.
Én egyáltalán nem iszok..soha.Egyszer berúgtam,de nagyon,annyira összeittam mindent,hogy még harmadnap is hánytam és émelyegtem..szar volt,de nagyon :D
A barátom se igyon,ha ott vagyok..tényleg utálom az alkoholt,még a legapróbb mennyiségben is.
Szerencsére mióta velem van,azóta nem iszik.Esetleg akkor,ha nem vagyok éppen vele,a haverjaival összeülnek.
De aki sokat iszik tényleg balhés,elég sok részeg pasi kötözködik,még lányok is.
Attól hogy buta drogosok azt hazudják maguknak, hogy mindenki más is függő, még nem lesz így. :)
A kérdezőt valószínűleg valaki már nagyon elzavarta a francba, ezért tette fel a kérdést. Én értem hogy jól esne, ha itt mindenki megnyugtatná, hogy igenis a csaj volt a hülye, és meg sem érdemli őt... de attól ez még nincs így.
Kérdező, nem hiszem, hogy bárhol máshol összeakadnánk, szóval ilyen probléma nem lesz. :)
Senki nem küldött el emiatt, csak látom ismerkedős szövegekben, és felmerült a téma máshol is. Pusztán kíváncsiságból kérdeztem.
Igen, VOLTAM normális lányokkal, akikkel végül teljesen más jellegű probléma miatt lett vége. Ebbe ilyen nehéz belegondolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!