Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nők, akik kikötitek, hogy ne...

Nők, akik kikötitek, hogy ne igyon alkoholt az illető. Miért gondoljátok?

Figyelt kérdés
Miért gondoljátok, hogy mindenki, aki iszik, az csakis bunkó, tahó, balhés barom lehet?

2014. okt. 5. 17:55
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
#8, de én veled nem. :D
2014. okt. 5. 18:07
 12/47 anonim válasza:
47%

Hülyeség :D Én nem is jönnék össze olyan lánnyal aki nem iszik ...

22/F

2014. okt. 5. 18:09
 13/47 anonim ***** válasza:
fiatalon ki ne csapta volna szét magát néha néha olyan igényesen? mindenki volt úgy.Attól még nem alkesz...néha belefér.
2014. okt. 5. 18:12
 14/47 anonim ***** válasza:
Néha valamit inni az okés én ebbe nem szólok bele de ha mindig töltés alatt lenne az zavarna:)
2014. okt. 5. 18:14
 15/47 anonim ***** válasza:
8%
Én nem voltam "úgy", soha. És elég sok olyan embert ismerek, aki szintén nem. :)
2014. okt. 5. 18:14
 16/47 anonim ***** válasza:
34%
Nem, nem fér bele. És undorító, ahogy a saját jellemgyengeségeteket megpróbáljátok kiterjeszteni másokra is. A részeg ember ocsmány. Büdös, undorító, tompa, agresszív. Ne igyál, mert mások olyankor undorodnak tőled. Vagy ne menj mások közé, és ha magadhoz tértél, takarítsd fel otthon, amit összeokádtál.
2014. okt. 5. 18:16
 17/47 A kérdező kommentje:
41%-os, egyszer elég volt leírni a véleményed. Hiába írod le többször, csak egyre nagyobb hülyeség lesz.
2014. okt. 5. 18:18
 18/47 anonim válasza:
Engem nem érdekel ha iszik a pasim. Sőt, még néha szeretem is egy söt után megcsókolni mert érzem a szájában a sör ízét. :P És az számomra olyan..férfias. Ha kicsit zavarna is, inkább megiszok én is egy pohárral, hogy ne érezzem az alkoholszagot :)
2014. okt. 5. 18:20
 19/47 anonim ***** válasza:
5%

Ha nem akarsz valódi és őszinte válaszokat hallani, akkor az ivócimboráidtól meg a kocsmatündérektől kell érdeklődni. :) Azok meg fognak nyugtatni, hogy vedelj csak nyugodtan. Attól még a rendes emberek undorodni fognak tőled.

Ez van.

2014. okt. 5. 18:20
 20/47 A kérdező kommentje:
Hát a hozzád hasonló emberekhez jobb is, ha soha nem lesz szerencsém. Másrészt már mondtam, hogy remek társaságom van, és normális lányokkal voltam eddig, de köszönöm, hogy aggódsz. Szó sem volt kocsmatündérekről, de nyugodtan hajtogasd csak a hülyeséged, csak nem fogok már rá reagálni.
2014. okt. 5. 18:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!