Fiúk! Ti becsülitek, ha egy lány sokmindenhez ért vagy lényegtelen?
Figyelt kérdés
Értem ezt úgy, hogy sok "hobbija" van. Ügyesen focizik, kosarazik, gyakran fut is, tud zongorázni, hegedülni, egyetemen a 2. szakját végzi, ért a kisbabákhoz és a lovakhoz, valamint az autókhoz is. Értékelitek ezt, vagy nem számít?2014. okt. 5. 17:29
1/11 anonim válasza:
Uhh, barátom de értékelné, ha még az autókhoz is értenék, de ez nekem kínai. Egyébként igen ez a jellem nagyon jó dolog :)
3/11 anonim válasza:
milyen ember az fontos,nem érdekel hogy dob kosárra meg focizik e.
5/11 anonim válasza:
Még jó, hogy megbecsülném és vigyáznék rá.
Egy nő igen is legyen talpraesett bizonyos helyzetekben.
6/11 Bad G-Sus válasza:
fozes kimaradt igy targytalan
7/11 anonim válasza:
na ja,főzni tudjon,csak én játszom lyukra
8/11 SullaFelix89 válasza:
A főzést én is hiányolom nagyon, meg a kosár helyett jobban támogatnám az aerobicot. :(
A lovak miatt kisebbségi komplexusom lenne veled szemben, a gyerek szeretet miatt félnék, hogy már ketyeg a biológia órád, a kocsihoz úgyse értesz jobban mint én ha beleszólsz vita tárgya lenne. A klasszikus zenét nem szeretem igazán sajnos.
De a foci azért jól jöhet ha az egyik haver nem ér rá és fel kell tölteni a csapatot.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül az adott ágak kisugárzása érdekel, hanem hogy számít-e egyáltalán hogy a lány fejleszti magát.
2014. okt. 5. 18:11
10/11 BlackSword válasza:
Persze... Egy jó nő 70 dologhoz ért... A vasaláshoz és a 69-hez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!