Mennyire reális, hogy a lány szólítson le/kezdje az
ismerkedést?
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 16:33
1/9 anonim válasza:
teljesen irreális, még soha életemben nem hallottam ilyenről
2014. okt. 5. 16:35
2/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem reális.A férfiakra hárítják,hogy jajj az ő dolguk,és ő minek mozdítsa meg akár a kisujját is érte...
2014. okt. 5. 16:35
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor soha nem lesz nőm xdddd
2014. okt. 5. 16:36
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon jóképű vagy (jóképűbb vagy legalább 10-ből 8 férfinál), akkor esélyes hogy fognak nálad kezdeményezni lányok. De azok a te kinézetednél rosszabb kinézetűek.
Én valamivel átlagon felüli kinézetűnek mondanám magam (8/10-es kinézetű) és évente nagyjából 3-4 alkalommal kezdeményeznek nálam kb. 6-os kinézetű lányok (nagyon ritkán 7-es) úgy, hogy mindeközben eléggé visszahúzódó vagyok.
Ha nem neveznéd magad kifejezetten jóképűnek, akkor maximum olyan lányok kezdeményezésére számíthatsz, akiktől a csúnyaságuk/dagadtságuk miatt nem igazán hiszem hogy akarnál bármit is.
2014. okt. 5. 16:36
5/9 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még kommentek... :D
2014. okt. 5. 16:38
6/9 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan esetem, hogy egy férfi kezdeményezte az ismerkedést, de a későbbi találkozásokkor (baráti társaságban) 3 esetből 3-szor én kezdtem a beszélgetést. Pozitívan indult, végül visszautasított és nem rég elég kínos szituációba is hozott. Ebben az bánt, hogy nem értékelte azt, hogy elfogadtam a nemleges döntését, más lányok elhordanák mindenféle bunkónak én tettem. Ettől függetlenül ezután sem fogok változtatni a viselkedésemen, annyit tanultam, ha egy férfi visszautasít, és találkozok még vele, inkább kerülöm. :)
2014. okt. 5. 16:41
7/9 anonim válasza:
Én nagyon kevés olyan típusú csajt ismerek aki kezdeményez, mondjuk nem is értek vele egyet de az már más kérdés, nagyon-nagyon jól kell kinézned ( avgy nagyon kell, hogy tetsz a csajnak) és/vagy nagyon bátor lányzó kell hozzá, de azért nem teljesen irrális, ugyanis egyre többen kezdenek rájönni, hogy pokolba a sztereotípiákkal :D de amúgy ez milyen kérdés, te nem mersz leszólítani egy csajt?:)
L/17
2014. okt. 5. 16:45
8/9 A kérdező kommentje:
Nem :D
2014. okt. 5. 16:47
9/9 anonim válasza:
Hímsoviniszta, szexista társadalmakban nem különösebben reális. Ha minimum 1-2 országgal arrébb költözöl Nyugat felé, akkor igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!