Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent ha ezt mondja egy...

Mit jelent ha ezt mondja egy pasi?

Figyelt kérdés
Megismertem és elkezdtünk beszélgetni elég hamar a szex lett a téma és igazából tök jól elbeszélgettem vele. Ő meg mondta, hogy milyen jó fej vagyok meg milyen közvetlen és tetszik neki. Ez most tényleg jót jelent vagy csak azt, hogy azthiszi könnyen megkaphat majd?
2014. okt. 5. 08:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti amit mondott,csipi a burád,jól érzi magát veled!
2014. okt. 5. 08:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi azt mondja neked, hogy "milyen jó fej vagy meg milyen közvetlen és tetszel neki", az azt jelenti, hogy szerinte jó fej vagy, közvetlen és tetszel neki.

Amit egy férfi mond, azt ne próbáld meg a női gondolkodásmódoddal és érzelemvilágoddal dekódolni, és azon agyalni, hogy mit is érthetett alatta.

Hogy azt is gondolta-e mindazok mellé, amit mondott, hogy "könnyen megkaphat-e", azt meg csak ő tudhatja.

2014. okt. 5. 08:31
 3/3 anonim válasza:

"Ez most tényleg jót jelent vagy csak azt, hogy azthiszi könnyen megkaphat majd?" Ez majd később fog kiderülni. :)

Amennyiben egyenes ember, akkor az van, amit #2 mondott az elején.

Ha mögöttes szándékai vannak, ennyiből nehéz megállapítani.

2020. nov. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!