Hogyan lehet egy ilyen sráccal összeismerkedni?
Nem ismerem, nem tudom a nevét, semmi ilyesmi, de a városunkban él, a hét több napján is ugyanazzal a vonattal járunk.
Csak szemezgetünk, illetve múltkor pont mellettem volt egy szabad hely, így oda ült le :) De valószínű nem lesz több ilyen alkalom, mert minden reggel tömve vannak a vonatok.
Én abszolút nem vagyok kezdeményező típus, szóval biztosan nem lesz merszem odamenni hozzá, hogy "szia, xy vagyok, és nagyon tetszel, blablabla" :)
És sajnos közös ismerősről sem nagyon tudok, nekem sincs túl sok a városomban.
#2 vagyok. Ezt abszolút nem kezdeményező srácként írtam le. Az nem mentség, hogy nem vagy az. Sokan nem azok. De ha kell valaki, megteszed. Nehéz magadon erőt venni. Nekem egyszer csak fél év és több "na majd ma!" nekifutás után sikerült, akkor is baráti biztatásra. De megtettem. Aztán megkönnyebbültem. Szóval ez a "nem vagyok olyan típus", ez csak mentség. Itt pedig mindegy, hogy melyik nemhez tartozol. Ha kell neked, megteszed. Ha nem kell, nem teszed. Ilyen egyszerű. A többi csak mentség. És nem, nem a fiú dolga. Ha te szemelted ki magadnak, akkor a TE dolgod. Fordított esetben lenne ez az Ő dolga. De nem Ő írta ki a kérdést, hanem TE.
23/F
Ja, de ha a fiúk nem hódíthatnak meg egy csajt, mert az csak úgy odadobja magát, akkor hajtja őket tovább a vadászösztön és inkább keresnek egy másikat, akit meghódíthatnak. Mert ugye az már nem izgalmas, ha a lány szedi fel őket.
Utolsó, Pest megye, miért? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!