Csajok, milyen érzés az amikor egy pasas hónapokig lóg a nyakatokon mire végre lekopik rólatok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 15:55
2/9 A kérdező kommentje:
Bővebben? És milyen érzéseitek vannak utánna?
2014. okt. 4. 16:00
3/9 anonim válasza:
megkönnyebbülés. én mindenkit kedvesen utasítok el és ebből sokan nem értenek. ezért örülök hogy végre leszállnak rólam.
bocsi az előző válaszomért. azt akartam írni hogy idegesítő ha valaki hónapokig a nyakamon lóg. csak nem fejeztem be a választ
4/9 anonim válasza:
Nem tud hónapokig a nyakamom lógni ha nem bírom:) ha nem ért a jószóból neki is megkönnyebbülés lenne,hogy végre távozhat:D
5/9 anonim válasza:
A kérdés mit értesz az alatt,hogy lóg a nyakamon?
Engem idegesítene,nem birnám sokáig és nagyon örülünék ha megszabadulnék tőle.
6/9 Költőnő? válasza:
Nekem mindig nagyon rossz érzés volt, mikor ez volt. Utána mindig olyan érzés volt, mint megfulladás előtt kijutni a partra.
7/9 anonim válasza:
Engem 2 hónapja zaklat egy srác. Jó lenne, ha lekopna már.
8/9 anonim válasza:
ha rajtam lóg és nem bírom, akkor az nem tart hónapokig..
ha hónapokig rajtam lóg akkor vagy alapból szimpi volt, vagy közben megkedveltem, vagy több is... és a végén hiányozna ha eltűnne, mint most is ez van velem
9/9 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló. Mi történt?
2014. okt. 4. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!