Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Alacsony pasiként esélytelen...

Alacsony pasiként esélytelen vagyok a nőknél?

Figyelt kérdés

nem nem vagyok szűz és nem is vagyok ronda ám legutolsó kapcsolatom óta nagyon nincs szerencsém.... valakinek lenne kedve ismerkedni?

23f

2014. okt. 4. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a magassággal van baj, hanem ezzel a hozzáállással. Én alapból magasabb vagyok a páromnál, de ráadásul imádom a magassarkú cipőket és minden további nélkül felveszem, ha együtt vagyunk. Nem zavarja, sőt igazából nem is érdekli a dolog, és ez az a hozzáállás, ami miatt engem sem érdekel a magassága.
2014. okt. 4. 14:54
 12/17 anonim válasza:

Én se vagyok magas (csak 160 cm) és esélytelennek tartom, hogy így barátnőt szerezzek magamnak.

31/f

2014. okt. 4. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:

A nőknek nem azzal van a problémájuk, hogy ti hány centik vagytok. Hanem azzal, hogyha látja, hogy eleve bizonytalanul mentek oda hozzájuk, és tudják, hogy ti ilyen miatt parádéztok, hogy mekkorák vagytok, akkor nyilván zavarja őket. De nem az, hogy nem vagytok felhőkarcolók, hanem hogy ti ebből problémát csináltok. Remélem érthető, hogy mire gondolok.. :D

A nők szeretik a határozott férfiakat. És attól még lehettek határozottak is, meg Férfiak is, hogy alacsonyak vagytok, nem a magasság alapján döntünk, hogy ki a Férfi.

2014. okt. 4. 16:19
 14/17 A kérdező kommentje:
hát volt aki azt mondta, hogy tetszem neki összejönnék ha magasabb lennék akkor most mégis csak a magassággal volt gondja...
2014. okt. 4. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Ahogy már az előbb is megírtam, az ilyenekhez meg úgy állj/álljatok hozzá, hogy "ettől a hülye pcsától mentsen meg az ég". :) Sajnos vannak ilyen lányok is, akiknek fontosabb az, hogy a magasságotok passzoljon egymáshoz, mint hogy szeretve legyenek... De ez meg csak annyit jelent, hogy nem egymást kerestétek. Hidd el, ha még várni is kell rá, lesz olyan nő, aki pont leszarja, hogy mekkora vagy, mert szeretni fog.
2014. okt. 4. 20:10
 16/17 A kérdező kommentje:
igaz volt egy már:D de remélem lesz több is:D az se baj ha egyszerre:D ;)
2014. okt. 4. 22:28
 17/17 anonim válasza:
Nekem pl nagyon számít a magasság. Nálam az a nyerő ha magasabb a pasi legalább fél fejjel.De ha nem vagy magas nincs mit tenni,keresni kell egy hozzád illő alacsonyabb emberkét.Nem kell bánkódni miért nem nőttél nagyobbra,mások is vannak ezzel így.
2014. okt. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!