Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Igaz az, hogy a lányok nem...

Igaz az, hogy a lányok nem szeretik, ha leszólítják őket az utcán?

Figyelt kérdés
Srácok, nektek milyen tapasztalataitok vannak? Hölgyek, ti hogyan álltok ehhez?

2014. okt. 3. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem egy Jaguarból, Aston Martinból szállsz ki, akkor nagyon is nem szereti egyik sem. Az ok egyszerű, mindenki odahúz ahol pénz van, és ez a legrosszabb hogy a szebbnél szebbek csinálják ezt.

Tapasztalatom nincs ebben, mert már azelőtt levonom a következtetést amikor végigmegyek az utcán, hiába vagyok széjjel gyúrva nemsokára 3. éve lesz hogy csinálom, mégis túl azon hogy megnéznek, annyiban meg is áll a dolog, hiába a jó ruha, izom, nem lehet ismerkedni pénz nélkül.

2014. okt. 3. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyedül vagyok és nem sietek sehova akkor nem bánom ha leszólítanak :D
2014. okt. 3. 18:26
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Gyűlölöm!

Mi vagyok én egy cafat hús akit lehet nézegetni?

Lányok könyörgöm hol a méltóságotok.

Azokat is gyűlölöm akik neten kérnek randit

2014. okt. 3. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

3-as tökéletesen leírt mindent. Teljes megalázás, dominálás, sárba tiprás ha egy srác odamegy egy lányhoz. pFHUJ

Mit képzel? -_-

2014. okt. 3. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
én szeretem :)
2014. okt. 3. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:

# 3

Jaja nehogy mar egy ferfi kozeledni mereszeljen egy no fele. Hatalmas szemeremsertes!!! Hogy kepzelik ezt...

2014. okt. 3. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Tehát még soha nem kezdeményeztél nappal, józanon egy lánynál sem az utcán? Mégis azt mondod hogy lehetetlen ismerkedni. Mi a baj veled?

Az utcán/boltban/buszon sokkal könnyebb ismerkedni, mint éjszaka szórakozóhelyen. Ugyanaz a lány nappal sokkal kedvesebb, mint éjszaka. Cserébe néha annyi a nehézség, hogy akaratlanul is közönséget kapsz a kezdeményezésnél más járókelők, vagy közelben állók személyében.

"mégis túl azon hogy megnéznek, annyiban meg is áll a dolog, hiába a jó ruha, izom, nem lehet ismerkedni pénz nélkül."

Te miről beszélsz? Azt várod hogy hozzád menjenek oda a csajok? Vagy mi?

Ha egy csaj megnéz téged, akkor annál simán 50% eséllyel kezdeményezhetsz úgy, hogy a végén megkapod a telefonszámát.

A legtöbb férfi azért nem kezdeményez nappal, mert gyáva odamenni, másrészt mert nem tudja mit mondjon.

21/F (Tapasztalat: bő 1 éve kezdeményezek lányoknál nappal nyilvános helyeken és azóta nem is járok szinte szórakozóhelyekre éjszaka. 1 év alatt kb. 60 lánynál kezdeményeztem, ebből kb. a fele adott számot, 10-szal randiztam belőlük, 5-tel feküdtem le. És a mostani barátnőmet is úgy ismertem meg, hogy az utcán tök ismeretlenül odamentem hozzá és megszólítottam.)

2014. okt. 3. 19:00
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Hát utolsó, akinek ennyi elb#szni való ideje és lóvéja van, hogy 60 lányt leszólít, majd randizik, az csinálja. Nekem speciel máshol forognak a gondolataim. Én férfi vagyok, nem pitizek a fehérnépnek, ha akarnak valamit, akkor kezdeményeznek ők. Nem sok volt ebből tudva, hogy a maiak milyenek, de volt már rá példa. Volt, hogy már majdnem azt mondta nekem, hogy dugjam meg stb. Mondom nem sok, de volt. Szerintem ezt valahol így kéne csinálni, nem neked pitizni. Az más kérdés, hogy nem éltem a lehetőséggel, mert kikészítettek rövid időn belül a baromságaikkal, 24/F
2014. okt. 3. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Hogyhogy elb-.aszni való idő? Miről van szó? Hetente 2 óra hosszányi ráfordítással leszólíthatsz évi 200-300 nőt is!

Tudod mennyi idő egy átlagos megszólítás az első szótól kezdve addig bezárólag, hogy elkéred a telefonszámát? 10-15 perc! Nincs 10-15 perced arra egy héten hogy megszólíts egy lányt aki tetszik neked? 15 perc egy hétnek az 1/672-ed része.

Elb-.aszni való pénz? Megint miről van szó? Egy lánynál kezdeményezni nappal teljesen ingyen van. Nem kerül klub belépőbe, alapozó piába, italt venni neki, stb, mint este. Semmibe.

A randizást pedig megint te oldod meg, hogy kihozd minél olcsóbban. Nekem kb. így néznek ki a randihelyeim, ahogy írom lentebb mindjárt. Miért kellene sok pénzt költeni randikra? Örülök hogy mestere vagy annak, hogy hogyan kell drágán, sok pénzből randizni, de miért nem inkább ennek az ellenkezőjét sajátítod el?

-olcsó beülős kocsma, fejenként néhány deci borral, 1500-2000 ft

-sétálás valahol, padra leülés, 0 ft

-eljön a csaj hozzám és főzök neki valami vacsorát, 0 ft, ha azt nézzük hogy amúgy is főznék magamnak + még ő szokta néha a piát hozni, ha megkérem

"Én férfi vagyok, nem pitizek a fehérnépnek, ha akarnak valamit, akkor kezdeményeznek ők. Nem sok volt ebből tudva, hogy a maiak milyenek, de volt már rá példa."

Nem volt soha olyan társadalom, kultúra a történelemben, ahol a nők kezdeményeztek volna mindig a férfiaknál. A férfiaké a kezdeményező, aktív, a nőké a befogadó, passzív szerep, mióta lemásztunk a fáról. Maximum akkor lenne igaz, amit mondasz, ha egy járvány megölné a férfiak 90%-át és minden férfira 10 nő jutna.

"Volt, hogy már majdnem azt mondta nekem, hogy dugjam meg stb. Mondom nem sok, de volt. Szerintem ezt valahol így kéne csinálni, nem neked pitizni."

Ha nem akarsz nőkkel szexelni, akkor a te módszered is jó.

2014. okt. 3. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem, ha leszólítanak az utcán, vissza is utasítok mindenkit. Elég tolakodónak tartom.
2014. okt. 3. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!