A lányok tényleg csak a bunkó pasikat szeretik?
melyik lány érdemli a romantikát úgy őszintén ? jobb ha leszoksz róla,magadat károsítod csak :D
ki szereti már a mai világban? senki.dugni viszont mindenki,ezen gondolkodj.
Ezt bírom.... a sok szerencsétlen nyomi, akinek nem jön össze a csaj, mert akkora papucsok, hogy a lábamon hordhatnám őket kitalálta, hogy a nők felszínesek, a velük lévő pasik meg bunkók. Elárulom, a bunkónak nevezett pasik az esetek többségében csak magabiztosak és ez az amit a nők keresnek. Nem a pénz, nem a Merci, hanem a kiállás. Persze mingyárt befut a sok megkeseredett lúzer, hogy "hát ez nem így van, a nők meg ostobák, mint a főd", aztán a százalékom szép lassan elkezd lemenni, úgy saccolom olyan 15-17 százalékig megy le, ez azért szépen reprezentál valamit azt hiszem.
Attól még, hogy egy tutyimutyi vagy nem kell a sikeresebbeket bunkónak nevezni. Én se mondom másokra, hogy burzsuj, csak mert sportkocsival jár, én meg Skodával.
Talán megnyugtat, az én párom is romantikus és gyengéd alapból, de ugyanakkor tud határozott és férfias (azaz kicsit rámenős) is lenni. Ami nem egyenlő a bunkósággal, főleg nem egy nővel, pláne a barátnőjével való bunkósággal.
Sajnálatos, hogy sok mai lány inkább eltűri a tiszteletlenséget, csak ne legyen egyedül, mert az olyan ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!