Hová tűnt a lány az egyetemről? Többi lent.
Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel épp elkezdtem összebarátkozni az egyetem második hetében, úgy tűnt van kölcsönös szimpátia, bár nagyon kezdetleges volt a dolog. Addig szinte minden előadáson láttam valahol az előadóteremben (speciel mindig ugyan abban a sorban).
Második hét szerdája után azonban eltűnt. Azóta is kémleltem a padsorokat órán is szünetben is, volt hogy majdnem elestem a lépcsőn , úgy figyeltem az ülő embereket padsorról padsorra, de sehol. Ha ott lett vna valahol tuti kiszúrtam volna, de immár egy újabb 2 hét eltelte után eljutottam odáig hogy egyszerűen nincsen bent. Egyáltalán. Azokon az előadásokon sem , amin katalógus van.
Mi lehet erre a magyarázat, hogy egy ideig mindig van, aztán so'sincs?
Hogy találhatnám meg?
Nagyon tetszik.
2014. okt. 2. 19:02
2/4 A kérdező kommentje:
2 hét után ? létezik ilyen?
2014. okt. 2. 20:15
3/4 anonim válasza:
Nem tudod a nevét? Keresd meg facebookon és kérdezd meg tőle, hová tűnt...
4/4 A kérdező kommentje:
nem tudom pont ez a lényeg. Ám az se miztos hogyha 1általán van faceja, van kint kép hogy felismerjem.
2014. okt. 2. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!