Normális hogy ezért nem létesítek kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A problémám hogy fitymaszükületem van , és ezért nem merek/ nem akarok a lányok felé nyitni. Mivel ha az aktusra kerülne a sor, akkor kínos lenne ugyebár. Műtéten gondolkoztam, és igazából ha nem kétséges lenne olykor az egészségügyi problémám(más betegségek maradványa miatt kontroll vizsgálatok) akkor bele is mennék. Szóval szerintetek normális , hogy így kezelem ezt a dolgot? 19/F2014. okt. 2. 12:59
1/4 anonim válasza:
Nem kínos lenne, hanem fájdalmas. És nem normális, mert biztos rontja az életviteledet a kapcsolatok hiánya. Megkockáztatom, hogy a problémádat csak valamiféle ürügyként használod magadnak azért, hogy ne kelljen érzelmileg közelebb kerülnöd senkihez.
2/4 Noydra válasza:
Minnél előbb menj el. Én 16 és fél évig rettegtem ezen. Utánna újjászületsz.:)
3/4 anonim válasza:
A normális az orvossal való konzultáció ilyen esetben. Ő meg tudja mondani, hogy az egyéb "problémáid" mellett hogy lehet megoldani.
Arról van itt szó, hogy félsz ezzel orvoshoz fordulni, és inkább itt keresel megerősítést. Magaddal szúrsz ki. Ha erre majd 30 évesen jössz rá, amikor már késő, akkor nem tudod majd visszacsinálni.
4/4 csabika1971 válasza:
Tűz az orvos. Nekem már kiskoromban megcsinálták.
Utána még jó darabig kellemetlen volt. De ha nem lennél betojva akkor már rég túl lennél rajta. És már az előnyeit élveznéd, mert van, és nem is kevés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!