Lányok! Szerintetek milyen kategóriába tartozom? Jóképű, átlagos, ronda?
2014. okt. 2. 09:24
1/15 anonim válasza:
Nálan ez a "nyálas nyomigyerek" kategória. De nem egy korosztály vagyunk...
2/15 A kérdező kommentje:
Az szep ilyet meg nem mondtak:D belsőre közöm nincs hozza... Mondjuk ugyis külsőre kérdeztem :D
2014. okt. 2. 09:31
3/15 menta34 válasza:
a harmadik képet kitenni még csak-csak, de az első? húha. Az egy dolog, hogy nem vagy szép, de eszed sincs:)
5/15 anonim válasza:
Az már régen rossz, ha kérdezni kell. Ha olyan a személyiséged, a fellépésed, akkor a külső másodlagos. Illetve az olyan nők, akik elsősorban a külső alapján ítélnek, a felszínes kategóriába tartoznak, akikkel nem érdemes kezdeni, mert ki akar magának felszínes partnert? (Hacsak maga is nem felszínes.)
6/15 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon fontos a személyisége az illetőnek csak külső alapján nem ítélek. Hiaba szep valaki ha belsőleg egy undorító ****...
2014. okt. 2. 09:47
7/15 anonim válasza:
De ez akkor fordítva is igaz, nemde? Vagyis ha valaki belül normális, akkor ő sem a külsőt fogja nézni elsősorban, nem igaz? Szóval akkor miről szól ez a kérdés? Mit számít az, hogy valaki a képed alapján, ismeretlenül milyennek talál? Ha az életben sem olyan nőket keresel, akik a külső alapján ítélnek, akkor miért érdekes az, hogy vadidegenek, akik semmit sem tudnak rólad, mit mondanak a képedre? Aki jobban megismer, az úgysem a külső alapján fog dönteni, hacsak nem felszínes.
8/15 kovpet válasza:
Nekem tetszel (mondjuk én nem vagyok lány) :)
9/15 anonim válasza:
Szerintem semmi baj a kulsoddel,teljesen rendben vagy ezt nokent mondom:-))
10/15 anonim válasza:
Nekem tetszel :) és lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!