Mások barátai is ilyen komolytalan emberek ilyen szempontból? 20/F
ATávol álljon tőlem a komolyság, szeretek hulyéskedni és viccelődni, ha rámnéz valaki, talán azt láthatja hogy egy túlnőtt kamasz kisfiú vagyok.
Példának felhozom az albérlőtársaimat, ketten vannak. Barátaim is egyben, és "hétköznapi" viselkedésben úgy tűnnek, mintha komolyak lennének. De, havi-heti rendszerességgel hoznak fel csajokat, kuŗogatják őket, egy értelmes párbeszédet nem hallottam még egyikőjük közt sem, tiszta viccnek tartom az egészet. Volt már barátnőjük, nekem meg nem. De most ismerkedek egy lánnyal, akit nem fogok két hét után megdugni, ezt tudom, ha egyáltalán össze is jönnénk. Köze nincs a barátaim "nőihez", értelmes, rendes, nem alkoholista, drogos, cigis.
Lehet, hogy én még nem voltam nővel, mert nem is próbálkoztam, de őket elnézve nekem ez a fajta komolytalan életvitel nem hiányzik.
igen.
mert mindegyik fiú csak dugni akar..mert az a menő..bla, bla, bla.....ugyan az van mint amit 6 évvel ezelőtt írtam ide...a lényeg nem változott.
vannak ilyenek, olyanok...meg..........amolyanok is.
...fuu de álmos vagyok..jó éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!