Facebook ismerkedés (? )
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel ismerkedtem facebookon és találkoztunk is de most nem tudom elérni sehogy.
A chat-nél ha rálépek mindig azt írja ki, hogy itt volt 1 perce(1p), és az idő haladtával ez a szám nyilván emelkedik.
Ha újratöltöm az oldalt akkor ismét azt jelzi, hogy 1 perce itt járt.
Tudom körülbelül, hogy mikor szokott fent lenni és akkor észlelem a fent említett jelenséget.
Kérdésem az lenne, hogy le lehet tiltani valaki így vagy ez csak egy hiba az oldalon?
2014. okt. 1. 22:07
1/3 anonim válasza:
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, de a facebookos ismerkedést hagyd abba mert egy f@$zság!
2/3 Buford Tannen válasza:
ha folyton azt jelzi h "1p"akk fent van csak a cset van kikapcsolva
3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem a legjobb ismerkedési helyszín, de nem ott kezdődött, csak ott zajlott egy ideig.
Néztem, hogy ki lehet kapcsolni a chat-tet konkrét személynél is, de nem tudtam, hogy ezt a másik fél miként érzékeli.
Gondolom így ahogy leírtam a kérdésben. :/
2014. okt. 1. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!