Össz szetem életem szeretlmét és el is vesztetem. Mi tegyek?
Sziasztok azt szeretném megtudni , hogy mosttanábban találkoztam a egy nagyon aranyos lányal és nem tudom hogy mi legyen. : Ez úgy nézet ki oda vissza teccés alapon pár óra alatt kicsit össze ismerkedtünk elkisértem haza és meg is volt még azna este az első csókunk...... és folytatuk is 1tól égész hajnali 5-ig úgy váltunk el hogy azt mondta nem mennyek fel hozá másnap mert fél hogy ha felmegyek egy csóknál több is lesz , hát ez bármennyire is csábitó volt felmentem , folytatuk ahol bejeztük én úgy éreztem hogy nem használom ki ezt a lehetőséget mert akkor még úgy éreztem lesz még lehetőségem ,de akkor jött a rossz hír is hogy nem akkar ezt mert úgy érzi hogy csak jászi velem , kiderült hogy előző este mondta hogy multhéten megbeszélt egy randit egy másik srácal amit meg sem halotam előző este na itt egy kicsit ledermedtem , egyáltalán mnem értetem mi is történtik nem értem ha velem ilyen jól ki jött mért nem maratd velem , foly köv : f@cen még megírtam hogy mivel a másik srác előbb meghívta randira mint még mielőt találkozot velem ezért megérdeme egy esélyt (Még most se értem mért de bele mentem) , útána kaptam a többit hogy ha még is engem választ akkor is akkar Decemberig gondolkodási időt mert teljesen össze van zavarodva hogy idáig senkinek sem kellet most meg egyből 2srácot kapot (17L , 2 pasily volt abbol is csak az egyikel csókóloztak)
És most ötletem sincs mit is tegyek vagy mit nem , kaptam pár tanácsot hogy ha (szeret) úgy is megvár, meg hogy ha velem pár óra ,Az egyik F@aces üzi ami ő írt (Nem, veled már kb 1 honapot haladtunk, mint mas normalisan) ezért most hoátok forúok segitségért kérlek írjatok, előre is köszönöm
Ez a szöveg elmehetne egy betelefonálós műsorba is: Számolja össze a helyesírási hibákat a szövegben!
Nem tudom min vagyok jobban meglepődve, hogy az egész, látszólag 1 mondatra épül, vagy hogy abban az '1 mondatban' is legalább 70 hiba van (igen, megszámoltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!