Hogyan viselkedjek felszabadultan lányok közelében?
A mai nap folyamán órán átkerültem amellé a lány mellé aki tetszik. Egy pár poént el akartam sütni de nem csúszott ki a számon semmi. főleg attól félek hogy valami rosszat mondok és mindent elcseszek. Máskor tudok lazán természetesen ülni de amikor lányok mellé/közelébe kerülök görcsösen tudok csak ülni. Az olyan tippet kérném hanyagolni hogy próbálj ellazulni köszönöm. Mi mást tehetnék
15/F
Szia! Ez az érzés (hogy nem tudsz felszabadulni) nem egyedi. Mindenkivel megesik, főleg ebben a korban. A legfontosabb, hogy tudatosítsd: ő is egy ember. Tüsszent, ásít, pukizik, csinál bakikat, bénázik, orrot fúj, és még sorolhatnám. Olyan, mint te. Szerintem az segíthetne, ha megpróbálnád jobban megismerni, baráti szintre emelni a kapcsolatotokat (nem tudom jelenleg hogy állsz vele). Beszélgess sokat, beszéltesd, a legtöbb ember szívesen beszél magáról. Ha látja rajtad, hogy érdekled, és tényleg kedves, jófej vagy vele, akkor ő is keresni fogja a társaságod. Én csak ennyit tudok tanácsolni. :)
16/L
TAPASZTALATSZERZÉSSEL.
Nem létezik semmilyen varázsmódszer, semmilyen egy nap alatt lezajló csoda, semmilyen olyan technika, trükk, gondolat, ami egyik pillanatról a másikra felszabadulttá tesz.
Ha nem vagy alapból olyan, akkor hagyományos kemény munkával és sok gyakorlással kell könnyeddé válnod neked tetsző lányok társaságában.
Minél több lánnyal kell beszélned, minél több lányt kell megszólítanod, minél több lánytól kell elutasítást kapj és ezáltal minél jobban hozzá kell szoknod a velük való kommunikációhoz.
Én is ilyen voltam, mint te, csak én kb. 20 évesen jöttem rá erre. Kezdd el minél korábban és 5 év alatt (20 éves korodra) te is olyan csajozógéppé válhatsz, amilyenről álmodsz. Igen, az is simán lehet, hogy az első 100 próbálkozásod kínos lesz és szorongós, de ilyen az élet. Vagy nekiveselkedsz most és túl leszel rajta, vagy örökre olyan visszafogott maradsz, amilyen most vagy és nagyon-nagyon kevés sikered lesz a lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!