LÁNYOK! Ismerkedésnél ti is szoktátok keresni a fiút?
Figyelt kérdés
Vagy mindig arra vártok, hogy ő írjon rátok, hívjon el valahova?2014. okt. 1. 10:43
11/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány évesek voltatok akkor?...azért 20 év felett szerintem ez már nem módi...
12/17 anonim válasza:
Pedig én pont 20 felett jöttem rá erre és tényleg így van csak értelme. 9-es voltam.
13/17 anonim válasza:
#11: Tőlem kérdezed? (#10-es hozzászóló voltam)
14/17 anonim válasza:
10-től kérdeztem. Igen, 9-es , örülnék is neki, ha a pasik (és persze a lányok) is így gondolkodnának. Sokkal könnyebb lenne az élet...
15/17 anonim válasza:
#14: A három közül az első volt a legkorrektebb és a legfiatalabb, ő 21 éves volt, bár akkor még én is csak 22 éves voltam. A második 26 éves, és 3 évvel volt idősebb nálam, a harmadik pedig 22 éves volt.
16/17 anonim válasza:
Akkor elég primitív lányok lehettek :)
(Persze nem nehéz kikövetkeztetni az okokat és a miérteket, dehát ez van)
17/17 anonim válasza:
szerintem az udvarlás, kezdeményezés a fiúk dolga:) ha nem jön be a lánynak, úgyis észre fogja venni, egy próbát meg megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!