Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » LÁNYOK! Ismerkedésnél ti is...

LÁNYOK! Ismerkedésnél ti is szoktátok keresni a fiút?

Figyelt kérdés
Vagy mindig arra vártok, hogy ő írjon rátok, hívjon el valahova?
2014. okt. 1. 10:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vár a halál, nem vagyok annyira türelmes.
2014. okt. 1. 10:46
 2/17 anonim ***** válasza:

Én eddig úgy voltam vele, hogy egyenjogúság,21. század bla bla, tehát nem baj, ha én hívom el vagy én írok rá stb...

Viszont a mostani eset kicsit fájt, úgyhogy kezdek ebben kételkedni...

22L

2014. okt. 1. 10:54
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként mondom, kiábrándító tud ám lenni, amikor egy lány úgy tesz, mint ha tojna rád.
2014. okt. 1. 10:56
 4/17 anonim ***** válasza:
igen, én szoktam.
2014. okt. 1. 11:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Én is szoktam keresni, de csak addig, amíg "megvan az egyensúly"...
2014. okt. 1. 11:09
 6/17 anonim ***** válasza:

3.!

Tudod mi a baj? Hogy nem tudhatjuk tetszünk-e a srácnak és csak félénk vagy szarik a fejünkre...

Tehát ha mi irogatunk neki, akkor három opció van:

1- örül neki, mivel tetszettünk neki csak nem mert kezdeményezni

2-örül neki, mert tetszettünk neki, csak MÉG nem kezdeményezett

3- ... Ragadósnak néz, azt se tudja hogy rázzon le, jópofizik, azt hazudja, hogy bejövünk neki, mert ahhoz nincs mersze, hogy az igazat mondja, majd a haverjainak úgy újságolja, hogy uhh ezt a csajt sehogy sem tudom lerázni, tapad mint állat nem érti meg , hogy nem akarok tőle semmit.

Persze biztos olyan is van, hogy megmondja az igazat, hogy nincs esélyünk, de én ilyennel még nem találkoztam.... És ki akar bekerülni a hármas kategóriába?Senki...

2014. okt. 1. 11:11
 7/17 anonim ***** válasza:

Azért az értelmesebb srácok szerintem nem fognak jópofizni meg hazudni neked és aztán meg kibeszélni téged a haverjainak a hátad mögött. :D Nem tudom milyen emberekkel ismerkedsz, de akikkel én szoktam, belőlük azért kinézem, hogy közölnék velem rendesen, ha nem akarnak tőlem semmit...

2014. okt. 1. 11:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, de sajnos kinézetre nem látszik ki az értelmes és ki nem... (általában).
2014. okt. 1. 11:37
 9/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert teszetoszák a mai pasik. Én megmondom mindig a lánynak, hogy ha kapcsolatot szeretnék, azt is, hogyha csak szexet és azt is, hogyha csak beszélgetni és nem valószínű, hogy bármi is lehetne. Ez a legtisztább, illetve magadnak is rengeteg időt meg tudsz spórolni. Így elkerülhető az a helyzet, amikor a két fél mást akar, de ezt nem tudják egymásról és csak bíznak benne, hogy a másik is ugyanazt szeretné.
2014. okt. 1. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:
K#rva érdekes, életem során eddig három lánynak mondtam meg, hogy bocsi, ne erőltesd, mert nem jössz be nekem! Akkor nagyon szarul esett nekik, némelyik még a sz#rt is kavarni kezdte a hátam mögött azt a látszatot keltve a barátnőinek, mintha ő utasított volna el engem. Nem mondom, hogy nem éri meg őszintének lenni, de az ilyen suttyó csajokkal inkább szívesebben b#sztam volna ki, ha előre tudom, hogy kavarni fogják a kakit.
2014. okt. 1. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!