Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek vannak a mai...

Szerintetek vannak a mai világba, hűséges, szép lányok? Vagy már romlott ez a világ?

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 18:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20: Akkor nem számítok fényképre. :D
2014. szept. 30. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy a szépség relatív. Ennél fogva lesz olyan, aki szerint vannak még ilyen lányok, és lesznek olyanok, akik szerint nincsenek.

Vagyis igazából ezt neked kell eldöntened.

A hűség egészen más dolog, azt könnyen meg lehet állapítani. Így hát én azt javaslom, hogy először keress egy hűséges lányt, és csak aztán nézd meg, hogy hogyan néz ki szerinted(!).

Szerintem igenis vannak olyan lányok, csak nehéz meglátni bennük, vagy nem találtad még meg őket.

De persze ez csak az én véleményem. :)

2014. szept. 30. 21:38
 23/29 anonim ***** válasza:

Van pár ilyen lány barátom, de sajnos foglaltak

Van egy aki 3 éve van kapcsolatban.

2014. szept. 30. 23:06
 24/29 anonim ***** válasza:

barátnőm és jópár lány barátom... van aki még csak nem is foglalt

vannak még tündérek, csak mostanság sok a troll:/;D

2014. szept. 30. 23:18
 25/29 anonim ***** válasza:

Én egyet ismerek.

Találkoztam már nagyon nagyon sok csajjal, de csak egy ilyet találtam aki nem akadt fenn a rostán előbb vagy utóbb. Most őt próbálom meghódítani. :)

2014. okt. 1. 13:49
 26/29 JohniDaren ***** válasza:
Vannak. Többségben a k*rvák vannak, de léteznek szép és hűséges lányok, csak egy ilyen lány nem fog az öledbe pottyanni, azárt tenni kell keményen, udvarolni kell neki, és neked kell nyitni és kűzdeni érte.
2014. okt. 1. 19:56
 27/29 anonim válasza:
Hmn... szerintem igen léteznek még. Én is ilyen vagyok, de kutyának se kellek. Sajnos észre sem veszik a fiúk az ilyen lányokat.Saját tapasztalatból mondom és már sajnos más ismerősömmel is történtek csúnya balesetek...
2014. okt. 1. 21:13
 28/29 anonim válasza:
Persze! Én is hűséges vagyok, de azt nem mondhatnám, hogy szép mert elég duci vagyok. :(
2014. okt. 4. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
Rám ezek illenek, nagyon hűséges típus vagyok, és a környezetem megítélése alapján szép is. Csak manapság a rendes nőket nem értékelik...
2014. okt. 26. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!