Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek vannak a mai...

Szerintetek vannak a mai világba, hűséges, szép lányok? Vagy már romlott ez a világ?

Figyelt kérdés

2014. szept. 30. 18:39
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
a sok fiú kihasználja a lányokat, az a lányok butaságán alapúl, én úgy látom eme világot, hogy lányból több az értékelhetetlen mint fiúbol, de amint nőnek fel a generációk a lányok hűségesebbek lesznek, mint a férfiak.
2014. szept. 30. 19:11
 12/29 A kérdező kommentje:
nők, asszonyok lesznek hűségesebbek.*javítanám
2014. szept. 30. 19:12
 13/29 EffyStonem96 ***** válasza:
100%
Vannak. Ez nem kérdés. Én is itt vagyok... Csak általában pont mi nem kellünk senkinek, és csak várunk és várunk, ha próbálkozunk, akkor meg falakról pattanunk vissza. Mert nem kellünk senkinek, és nem becsülnek meg minket...
2014. szept. 30. 19:13
 14/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzelt, és nem vagyok elszálva, de jelentkeztek, és a kérdésbe "szép lányok" szerepelnek. Furcsa kegyetlen őszintesége az életnek, hogy aki csunyább nehezen talál párt, és olyan párok vannak hogy molett a molettel, csúnyácska a csúnyával.... ők csak belsőre mennek. De egy olyan lány, aki szép és udvarolnak neki sokan, sok kérője van, az vajon válogat ? vagy mindegy neki ? nincs a fejembe konkrét személy, az élet nagy igazságát fejteném meg :)
2014. szept. 30. 19:16
 15/29 anonim ***** válasza:

Valami akkor itt nagyon nem stimmel, mert általában a hűséges és normális srácok is csalfa buta libákat fognak ki. Akár, ha a saját példámat nézem... én is megjártam kétszer is.

Olyan lánnyal meg még nem hozott össze a sors, aki jól nézne ki, normális lenne és mellette még hűséges is.

2014. szept. 30. 19:17
 16/29 A kérdező kommentje:

Igen ez remek válasz, és én is erre gondolok.

Hogy miért ilyen a világ, hogy aki jó az rosszat kap, aki rossz az meg megkap minden jót, és eldobja....

2014. szept. 30. 19:18
 17/29 EffyStonem96 ***** válasza:

Nem vagyok csúnya (hogy szép vagyok-e írj üzit, eldöntheted magadnak), de nem udvarolnak egyáltalán, ha én kezdeményezek visszautasítanak, és nem volt még barátom soha, pasik terén mindig csak zűrös és bonyolult dolgok jutottak, és nem én mondtam nemet a végén általában.

Mert, mint mondtam, minket nem becsülnek meg a pasik, az kell nekik, aki kurvul, vagy nem tudom...

Komolyan mondom, ha tényleg azt hiszed, csúnya vagyok, írj üzit nyugodtan...

2014. szept. 30. 19:21
 18/29 A kérdező kommentje:
sikerült megerősítenetek ezt a kételyt bennem. Köszönöm a válaszokat
2014. szept. 30. 19:21
 19/29 anonim válasza:
Csak a saját példámat tudom felhozni. Sok férfinak tetszem, 22 évesen lett először kapcsolatom mégis, mert rendes fiút kerestem. Találtam is, végig hűséges voltam hozzá, kimutattam a szeretetem, figyelmes voltam vele, de csak kiderült, hogy igazából nem én kellek neki, csupán egy lány, hogy ne legyen egyedül, mert aki igazán kell neki, az csak barátnak tekinti őt. Így jártam hűséges lányként... De nem fogok általánosítani, tudom, hogy vannak kivételek :)
2014. szept. 30. 19:22
 20/29 EffyStonem96 ***** válasza:
Ja, 15-ös, most olvastam csak végig amit írtál, és üzenem, hogy akkor rossz helyen kerested az ilyen lányokat, mert van belőlünk nagyon sok, csak nem vesz észre minket senki
2014. szept. 30. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!