A mai lányoknak miért a bunko srácok jonnek be?
Folyton azt hallom és sajnos énis ugyan igy jártam h a rendes fiuk akik mindent megtesznek a barátnojukert levannak tojva és az osszes normalis lany megy a 18-19 éves bunko p@raszt sokszor ronda srácokhoz akik max AZT akarnak...
Lányok magyarázzátok már el ebben mi a logika?
Ez biológia
Erősebb kutya ba....
A lekezelő és bunkó stílusukkal erősebbnek, határozottabbnak tűnnek.
ez engem is érdekelne !
És csodálkoznak a lányok, hogy dobják őket, amikor csak szexre kellettek. Nem látják, hogy egy bunkóval jöttek össze? Ennyire hogy lehetnek vakok?
Ezt a kérdést már többször feltették, kezd unalmas lenni. Akkor, hogy mindenkinek világos legyen, hogy miről van szó:
Nem a bunkó srácok jönnek be a csajoknak, hanem a férfias pasik. Egy bunkó srác pedig ehhez az ideálhoz közelebb áll, mint egy rendes pasi. Miért? Azért, mert a rendes srác rendszerint engedélykérő, túl csöpögős, önmagát, és a barátnőjét sem képes megvédeni. Egy bunkó srác erőt sugároz, és a nő mellette biztonságban érzi magát. Ez nem azt jelenti, hogy bunkó srácnak kell lenned, maradhatsz rendes pasi, csak legyen benned férfiasság, ami az önbizalmat, az irányítókészséget, és a kihívást jelentő viselkedést foglalja magában. Ekkor majd neked is lesz csajod.
Hát akkor én kivétel vagyok ugyanis a barátnőmnél vagyis a volt a barátnőmnél egyáltalán nem érdekelt a mellmérete és nem az a lány volt aki 2 kilo vakolatot ken magára
Teljesen normális méretei voltak tudom sok fiu nem igy vélekedik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!