Folytassam vagy ne?
Akivel megismerkedtem, nagyon siet a szexszel, tagadja, hogy le akar feküdni, és szóltam neki, hogy gyors a tempó. De ennek ellenére sem hajlandó lassítani, csak másképpen próbálkozik be.
Elküldtem, de újra próbálkozott.
Ha elküldöm, úgy vagyok vele, minek tettem, ha meg vele vagyok, akkor nem érzem magam szabadnak. Kicsit túl sok nekem, meg 1 soros kérdésre, legalább 5 soros választ ír.
Én meg inkább teljesen az ellentéte vagyok.
Ilyen se veled, se nélküled dolog.
Volt valakivel hasonló? Hogyan lehet ezt kezelni?
Sajnos ilyen esetekben ha a srác láthatóan nem lassít, akkor nem is fog. Ne várj tőle nagy pálfordulást...
Igazából amiből legjobban lehet tudni, hogy csak szexre megy: -alig mentek el randizni;
-amikor beszélgettek, úgy érzed nem is érdekli amit mondasz neki;
-folyton csak nála vagytok, és akkor is állandóan bepróbálkozik;
-ha elküldöd, nem hogy csillapodna, inkább erőszakosabban lép fel az ügy érdekében;
-alig mondja, hogy szeret;
-érzelmileg zsarol (pl.: ha nem fekszel le vele, nem is szereted igazán.).
Az ilyenek intő jelek.
Egy kérdés: mióta vagytok együtt? Mert az alapján amit irtál én arra tippelek, hogy szűz vagy még, szóval ez esetben 4-5 hónap is kell, mire felkészültnek érzed magad a dologra.
Ha nagyon ellentétes a személyiségetek az is gond lesz a későbbiekben, ha mégis együtt maradnátok. Valamint ha tényleg ennyire nagyon nyomul, akkor mindig úgy fogod érezni, hogy megfojt.
Én a te helyedben ultimátumot adnék neki: beszélnék a fejével még egyszer utoljára, és ha abból sem tanul, akkor te balra, ő jobbra. Hidd el, jobb lesz így.
2 hete vagyunk együtt. Ebből kétszer elküldtem, de ő valami többet érez, csak hogy így vége legyen.
De, amiket leírtál, abból az nagyon jellemző rá, hogy csak a saját mondanivalója érdekli, az enyém nem nagyon.
Nem vagyok szűz. De úgy látszik, mindig az ilyen erőszakos emberek találnak meg, ez már harmadik.
Köszönöm a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!