Valaki megpróbálna segíteni? Komolyan kezdek megörülni.
A lányokkal való kapcsolatokról és az ismerkedésről lenne szó.
Egy kicsit magamról: nagyon sokáig az igazi kockák életét éltem. Külsőleg és belsőleg is tökéletesen lefedtem ezt a fogalmat. 120 kilós voltam, egész nap gépeztem és nem jártam el sehová.
Ezt egyszer csak megelégeltem és sikerült megváltoznom. Leadtam 40 kilót, már jóval sportosabb vagyok mint az átlag.
Mindenki azt mondja, hogy a külsőm már nem kizáró ok, de valami nem stimmel a belsőmmel és a kisugárzásommal. Iszonyatosan nehezen ismerkedek a lányokkal, alig van önbizalmam. Próbálkoztam azért, valamennyire előrébb jutottam engem is. Legalább annyit elértem, hogy vannak lány barátaim, igaz nem sok. Azonban ez nekem nem elég.
Sajnos a baráti társaságom nem ér rá olyan sűrűn kimozdulni bulizni, mert már 30 felé közelítenek. Én magam most vagyok 27 egyébként.
Próbálok tanulni és figyelni a nőkre. Oda figyelek azokra a férfiakra is, akik sikeresek a nőknél. Sok infót és tapasztalatot próbáltam összeszedni, de egy nagy katyvasz van a fejemben. Nem tudom összerakni a dolgokat. Sok az ellentmondás, összezavarodok. Lényegében nem tudom mi hiányzik még, nem tudom, hogyan lehet egy barátnőt szerezni.
Valakinek vannak tippjei ? Esetleg van olyan, aki hasonló cipőben volt, de kitudott törni és egy nőcsábász lett? Mit csináljak ? Teljesen kihat már ez a kudarc az életemre, kezdek elkeseredni.
Szia:)
Nem lehet, hogy a testiátalakulás a felelős kicsit ezért? Ezt azért kérdezem mert én 90kgról fogytam 57-re lányként és az első fél évben még mindig úgy éreztem, hogy nem változtam és nem tudtam hova tenni a pozitív visszajelzéseket és közeledéseket. Mint lány kicsit jobb helyzetben vagyok mint te mert a fiúk gyakrabban közelednek. Esetleg valami lány barátoddal valami? Munkahelyen?
Itthonról dolgozom. A lány barátok meg nem véletlen lettek csak barátok :) Volt köztük, akiknél bepróbálkoztam, de nem jött össze.
A testi átalakulás pedig...nos tényleg, hogy még mindig nem vagyok magammal elégedett, állítólag nem látom magam reálisan. De én érzem, hogy itt többször van szó. Valamit nem tudok, amit mások igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!