Van itt egy vásárhelyi 12-13 éves lány aki megpróbálna egy párkapcsolatot? én is így vagyok vagyok. A skype nevem:bence. Kispal a képem skype-on:monster magamról:ewmtzek, minecraftozok néha stb.
Szóval kedves kérdező...
"-12-13 éves lány aki megpróbálna egy párkapcsolatot?"
"-én is így vagyok vagyok." <-- Te is egy 12-13éves LÁNY vagy , aki MEGPRÓBÁLNA egy párkapcsolatot.
A skype neved nem így kell beírni.. bence.kispal
Segítek. A képed Skypeon egy monster logó.
Szeretsz ewmt2őzni. Ami nem feltétlenül baj,ha retardált vagy és egy ilyen visszamaradott játék(szerveren) szeretnél játszani. Ajánlom a scarletbladet,auroraworldot,terát mint értelmes embereknek való játékot. De lehet hogy ez neked túl bonyolult.
Ha a bemutatkozásodban csak kocka dolgokat írsz akkor rohadtul nem fog rád írni egy épeszű 12-13éves lány sem,akiknek mellesleg nem párkapcsolatra lenne szükségük.
Mellesleg nincs bajom a metinnel.. Könnyen megtanulhatsz pythonban htmlben (+php,css stb..) programozni ha nem csak játékos vagy akit egy szerver kihasznál.
Csak egyszerűen elavult és szar. A játékmenet 0...
Bocsi ,hogy így bepofázok.
Ilyenkor egy ismerősöm sincs fent és nem találok egy jó filmet sem.
Üdvözlettel egy tök kedves 15éves fiú!
Asszem' az előttem lévő minden fontosat leírt. De én még hozzá tenném, hogy a 12-13 éves lány apja simán szétrúghatja a .*.*-edet, ha kikezdesz a lányával. + egy 12-13 éves lánynak nem párkapcsolatban kell lennie, hanem suliban, vagy a TV előtt, mikor megy a Disney-en a Phineas és Ferb. Ezt onnan, tudom, hogy van egy 12-13 éves öcsém, akinek a 12-13 éves lány osztálytársai is ezt csinálják HELYESEN.
14,5 éves türelmes lány...
12-13 évesen hogy süllyedhet valaki addig hogy neten keres barátnôt? Lassan én szégyenlem azt amit a korosztályom mûvel. Egyik Facebook-on szerelmi drámát rendez, másik nekiáll párt keresni egy problémamegoldó fórumon, de arra már sajnálta az idôt hogy nyelvtan órán odafigyeljen. Szánalom.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!