Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt egy vásárhelyi 12-13...

Van itt egy vásárhelyi 12-13 éves lány aki megpróbálna egy párkapcsolatot? én is így vagyok vagyok. A skype nevem:bence. Kispal a képem skype-on:monster magamról:ewmtzek, minecraftozok néha stb.

Figyelt kérdés
skype-on küldjetek képet magatok ról én is küldök magamról.

2013. jún. 24. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kispál és a Bence
2013. jún. 24. 13:39
 2/4 C0r3 ***** válasza:
100%

Szóval kedves kérdező...

"-12-13 éves lány aki megpróbálna egy párkapcsolatot?"

"-én is így vagyok vagyok." <-- Te is egy 12-13éves LÁNY vagy , aki MEGPRÓBÁLNA egy párkapcsolatot.

A skype neved nem így kell beírni.. bence.kispal

Segítek. A képed Skypeon egy monster logó.

Szeretsz ewmt2őzni. Ami nem feltétlenül baj,ha retardált vagy és egy ilyen visszamaradott játék(szerveren) szeretnél játszani. Ajánlom a scarletbladet,auroraworldot,terát mint értelmes embereknek való játékot. De lehet hogy ez neked túl bonyolult.

Ha a bemutatkozásodban csak kocka dolgokat írsz akkor rohadtul nem fog rád írni egy épeszű 12-13éves lány sem,akiknek mellesleg nem párkapcsolatra lenne szükségük.

Mellesleg nincs bajom a metinnel.. Könnyen megtanulhatsz pythonban htmlben (+php,css stb..) programozni ha nem csak játékos vagy akit egy szerver kihasznál.

Csak egyszerűen elavult és szar. A játékmenet 0...

Bocsi ,hogy így bepofázok.

Ilyenkor egy ismerősöm sincs fent és nem találok egy jó filmet sem.

Üdvözlettel egy tök kedves 15éves fiú!

2013. jún. 25. 00:18
 3/4 anonim válasza:

Asszem' az előttem lévő minden fontosat leírt. De én még hozzá tenném, hogy a 12-13 éves lány apja simán szétrúghatja a .*.*-edet, ha kikezdesz a lányával. + egy 12-13 éves lánynak nem párkapcsolatban kell lennie, hanem suliban, vagy a TV előtt, mikor megy a Disney-en a Phineas és Ferb. Ezt onnan, tudom, hogy van egy 12-13 éves öcsém, akinek a 12-13 éves lány osztálytársai is ezt csinálják HELYESEN.

14,5 éves türelmes lány...

2013. júl. 2. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:

12-13 évesen hogy süllyedhet valaki addig hogy neten keres barátnôt? Lassan én szégyenlem azt amit a korosztályom mûvel. Egyik Facebook-on szerelmi drámát rendez, másik nekiáll párt keresni egy problémamegoldó fórumon, de arra már sajnálta az idôt hogy nyelvtan órán odafigyeljen. Szánalom.

13/F

2013. aug. 23. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!