Miért van az, hogy az utóbbi két évben egy normális pasit sem sikerült kifognom?
Ismerkedem, nem ülök itthon, de valahogy mindig rossz ember akad rám az utóbbi 2 évben. Ennyi ideje nincs barátom.
Elkezd alakulni az adott pasival, azt hiszem minden oké lesz már, de mindig jön valami bökkenő. Pl.: kiderül, hogy amúgy barátnője van, csak előlem rejtegette, szoknyapecér, csak szex kapcsit keres, a világ másik végén él, vagy egyáltalán nem is vagyunk egy hullámhosszon, vagy csak meg akar dugni, legutóbb pedig fél év ismerkedés után a srác bejelentette, hogy csak a barátom akar lenni (pedig olyan jeleket adott, hogy többet szeretne..). Egyszóval olyan embereket fogok ki, aki komolytalan, vagy szimplán hülyének néz, de leesik neki, hogy nem most jöttem le a falvédőről.
Más hasonló cipőben? Vagy csak rajtam ül átok?
Na majd most biztosan fognak írni fiúcskák.De szerintem kicsit szűkítsd a kört.Írd le merre laksz,hány éves vagy és akkor specifikusabb ajánlatok érkeznek majd.
Na persze ezzel most nem segítettem,ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!