A ducibb lányoknak miért nincs esélyük a fiúknál?
Figyelt kérdés
A mai pasiknak csak a vékonyabb csajok jönnek be. A ducibb lányoknak szinte már esélyük sincs, hogy egy normális fiút találjanak. Bocsi, hogy általánosítok, de én ezt veszem észre.. :/2014. szept. 29. 14:31
21/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
20-as! Biztos nem vagy olyan csúnya... Egyszerűen nincs önbizalmad. :/
2014. szept. 29. 17:38
22/29 anonim válasza:
Ezt neked ki mondta, Kedves Kérdező? Nálam pl. csak a duci lányoknak van esélye...
23/29 anonim válasza:
A ducibb, nem túl szép arcú fiúknak biztos bejönnél. Már bocs, de olyat keress, aki hozzád hasonló, nem csoda, hogy egyik helyes pasit sem érdekled, mivel te sem vagy helyes.
25/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. szept. 30. 20:52
26/29 anonim válasza:
A képet még mindig várom. :P
27/29 A kérdező kommentje:
Nemsokára lesz. :D
2014. okt. 1. 13:49
28/29 anonim válasza:
Ma azt olvastam több újságban is, hogy már nemsoká van, szóval várjuk. :D
29/29 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy én most duci vagy túlsúlyos vagyok, mert 144cm és 60kg vagyok! Ja és 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!