Hogy érjem el, hogy legyen folytatása a dolognak?
Figyelt kérdés
Van egy 21/F, akit 5 éve ismerek, - a közös ismerősök miatt - de nem érdekeltem különösebben, alig váltottunk néhány szót mindig. Tudni kell róla, hogy elég félénk, visszafogott, csendes (ahogy én is). A legutóbbi baráti összejövetelen, ahol mindketten ott voltunk, meglepett h mennyire közeledik felém. Végig szemmel tartott, folyton jött oda hozzám beszélgetni, itatott, kölcsönadta a pulcsiját h ne fázzak, aranyos és udvarias volt velem. Szeretném,h legyen folytatása a dolognak. Hamarosan újra találkozunk. Mit és hogyan? :D Egy visszafogott fiúval hogy viselkedjek? Azt tudom róla,h nem szereti ha nyomulnak a csajok.
20/L
2014. szept. 28. 10:31
1/1 anonim válasza:
Beszéltesd, tudj meg róla minél többet (főleg ha bírja a nyomulós csajokat) ... Ha félénk akkor nem fog elsőre eljönni veled akárhova, de ha megismer és kicsit megnyílik feléd akkor onnan már lehet jutni valahova :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!