Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne folytatása a dolognak?
Figyelt kérdés
Egy baráti társaságban megismertem egy pasit, egész este nyomult rám, de én próbáltam tartózkodó maradni. Nem utasítottam el, sőt, elég egyértelműen flörtöltem vele, de ennél többet nem engedtem neki, pedig szerette volna... Sajnos másnap úgy ébredtem, hogy nagyon is akarom, hogy legyen a dolognak folytatása... Próbáltam elhívni egy következő buliba, de nem ér rá. Hogyan tudathatnám vele, hogy lenne esélye úgy, hogy ne tűnjön nyomulásnak?2012. jún. 16. 15:50
1/4 anonim válasza:
Beszélgess vele, keress közös témát.. A beszélgetés alatt rá fog jönni, hogy akarsz valamit!
2/4 anonim válasza:
Úgy hogy megmondod neki.Gondolom megtanultál beszélni kiskorodban hacsak nem vagy egy fogyatékos.
3/4 anonim válasza:
Barátok révén, csak még várj egy picit, szerintem nem adta még fel a gyerek.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettétek. Most találkoztunk először, egy közös társaságban, ahova ő amúgy nem szokott járni, csak most valamiért pont eljött. Később se lesz lehetőségünk találkozni, beszélgetni, hacsak nem beszélünk meg randit.
Tehát ahhoz, hogy legyen alkalom, tudatnom kellene vele, hogy van esélye. A telószáma van csak meg, a nevén kívül mást nem tudok róla.
2012. jún. 16. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!